Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mossák össze a nők a vékonyságukat a férfiak magasságával a társkeresési sikertelenségek alapján?
Egy férfi ha 170 centinek születik az nem lesz 185 cm bármit csinál.
Viszont egy nő lehet vékony ha diétázik és sportol.
Hol itt az összefüggés?
89
Lol, na jó, te tényleg ostoba vagy. :DDDDDDDDD
Mióta nem objektív tény, hogy egy 170 centis férfi alacsonyabb az átlagnál? Ha neked nem kell magas nő, akkor fogadd el, hogy nekünk nem kell mélynövésű férfi. Ha szerinted egy magas nő debella, akkor fogadd el, hogy szerintünk egy mélynövésű férfi törpécske. Ennyit csak képes befogadni az a három agysejted. XD
Ki mondta, hogy nem alacsonyabb az átlagnál? Ti olyanokat írkáltok, hogy kerti törpe, gusztustalan, undoritó egy 170 centis férfi. Mondva ezt 158 centis törpeként meg 80 kilós bálnaként..
Illetve a kövér nő támadásból törpéz egy 170 centis férfit amiért ő túlsúlyos amitől megtudna szabadulni és lehetne vékony, míg egy férfi nem tud nőni.
92
Te meg olyat, hogy a magas nők csontvázat vagy debellák. :D Jogod van ehhez a véleményhez, csak akkor nem értem, hogy akkor mi a probléma a törpézéssel. Erre kurvára kíváncsi lennék.
Mert egy magas nő általában valóban aránytalan ezt saját maguk is elmondják és sok nő nem is szereti, hogy magas.
Egy 170 centis férfi egyáltalán nem aránytalan, ha csak egy semleges háttérral látsz egy videót és benne 170 vagy 180 centis férfit akkor ha neked jobban bejön a 170 centis kinézete akkor rávágnád, hogy ő a magasabb és ő kell neked, a másik a "törpe".
Attól még ő 158 centis én meg 170, letojom az átlagolásod férfi meg nő között.
158 centi törpe. 170 centi nem törpe.
95
Az hogy ki aránytalan, és ki nem, az egy meglehetősen szubjektív kérdés.
A modell ügynökségek 170 alatt szóba sem állnak a nőkkel, 180 alatt pedig a férfiakkal. Nem gondolom, hogy csúnya embereket keresnének. :D
Amúgy meg a mélynövésű férfiak sem szeretik a magasságukat. Lásd: a Gyakorin nyígnak, amiért nem kellenek a nőknek.
Ja, és fogd fel, hogy a férfiak magasabbak, mint a nők, így abszolút értékben hiába vagy magasabb a nők többségénél, ALACSONY vagy. Én abszolút értékben alacsonyabb vagyok a férfiak többségénél, mégis MAGAS vagyok. Ennyi. Ugyanígy hiába soványabb a 80 kilós nő a 90 kilós férfinál, kurvára kövérebbnek hat.
Tényszerűen nem az.
Egy 170 centis férfi tökéletesen néz ki egy 155-160 centis nő mellett.
99
Ez a te szubjektív véleményed, ami senkit sem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!