Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mossák össze a nők a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mossák össze a nők a vékonyságukat a férfiak magasságával a társkeresési sikertelenségek alapján?

Figyelt kérdés

Egy férfi ha 170 centinek születik az nem lesz 185 cm bármit csinál.

Viszont egy nő lehet vékony ha diétázik és sportol.

Hol itt az összefüggés?

2023. márc. 24. 20:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/168 anonim ***** válasza:
100%

A férfiak is ignorálják a náluk magasabb nőket.

+ szerinted

Csak annyi a dolguk a nőknek, hogy éhes sz életükben diétázzanak és sportoljanak? Hát köszi de én akarok éhezni egy pasas miatt sem.

2023. márc. 24. 20:50
 12/168 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletes példa a szőr. Csak pont az ellenkezőre. Azt le tudod szedni, és ha nem akarod, megy a bullying.
2023. márc. 24. 20:51
 13/168 anonim ***** válasza:
100%
10 ok, szerintem meg az irreleváns, hogy a számomra taszító tulajdonságról tehet-e valaki. Magasból leszarom.
2023. márc. 24. 20:52
 14/168 anonim ***** válasza:
100%

12

Emberünk zseniálisan cáfolja saját magát. 😆

2023. márc. 24. 21:24
 15/168 anonim ***** válasza:
100%

Azért mossák össze, mert amiatt éri a legtöbbeket elutasítás, míg a férfiaknál ez a magasság. Ebből a szempontból teljesen irreleváns, min lehet változtatni, és min nem.

Egyébként meg mind alacsony férfit, mind kövér nőt lehet kapcsolatban látni. Szóval ha valaki szingli nem egyik, vagy másik az oka.

2023. márc. 24. 21:51
 16/168 anonim ***** válasza:
45%

"Viszont egy nő lehet vékony ha diétázik és sportol."

Vagy nem :)

Van aki szinte semmit nem eszik és hízik akkor is, ha semmi baja a pajzsmirigyének.

Ajánlom elolvasni pl. ezt a cikket:

[link]

persze azért legtöbb embernél működik a sport, jómagam is lehúztam egy jó 10 évet konditeremben férfiként, de butaság benyelni a fitness marketinget is, hogy "csak edd ezt és edzz így".

2023. márc. 24. 22:01
 17/168 anonim ***** válasza:
100%
Az az irreleváns, hpgy tehet-e róla. A releváns meg az, hogy vonzó-e.
2023. márc. 24. 22:01
 18/168 anonim ***** válasza:
71%

Én telt alkatu vagyok, de akkor sem tetszenek az alacsony férfiak! Változtatni nem tudok, mert hormon problémáim vannak, (ez persze nem gátol abban, hogy sportoljak, és fanatikusan ragaszkodjak az egeszséges étkezéshez.) Emiatt persze, csodaszép a hajam, és 80kg.m ellenére, egy csepp narancsbőröm sincs, igy nincs gondom az ismerkedéssel! Vannak férfiak, akik a teltebb formákat.kedvelik, vannak aki (mint te is) a vékonyabbat

Most, hogy ez tudod, hogy nem tehetek róla, már randiznál velem? Már vonzodnál? Naugye!

Én sem értem, hogy hol az összefüggés

2023. márc. 25. 07:50
 19/168 anonim ***** válasza:
84%
A vékonyság csak egy állapot. Nem a vékony nők vonzóak, hanem a nőies alkatúak, akik között bőven vannak vékonyak, normál alkatúak, sőt teltebbek is.
2023. márc. 25. 08:21
 20/168 A kérdező kommentje:

De ez hülyeség, ha nem szeded le akkor saját magad tehetsz róla.

Amíg egy alacsony férfinek nincs ott az opció, hogy megnőjön és ne csesztessék. Neked ott van, hogy leborotváld magad..

Itt most nem a pár százalékos kivételekről beszélünk, hanem az általános dolgokról.

Te csak kivetíted a lefogyásra képtelenséged az alacsony férfiakra.. ha tudnál te is vékonyabb akarnál lenni, ahogy egy alacsonyabb férfi is magasabb akarna lenni. A többi kamu.

Neked lehet, de objektívan nézve egy telt (kövér) nő nem lesz szexi maximum annak akinek ez a fétise.

2023. márc. 25. 08:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!