Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mossák össze a nők a vékonyságukat a férfiak magasságával a társkeresési sikertelenségek alapján?
Egy férfi ha 170 centinek születik az nem lesz 185 cm bármit csinál.
Viszont egy nő lehet vékony ha diétázik és sportol.
Hol itt az összefüggés?
Mégis melyik nem igaz rád?
Dagadt? De az vagy, mert a 100 kiló, a 170 centihez bizony dagadt. Egy ugyanilyen magas, aktívan sportoló, izmos férfi feleségeként hidd el, tudom. 100 kilósan a férjem erősen kövér lenne. Nincs az az izom mennyiség, ami enyhe zsírral lefedve még dekoratív lenne ekkora tömeg mellett.
Alkoholista? De bizony, ez is igaz rád. Egyikünk sem iszik heti szinten sem, pedig mi még az a kategória vagyunk, akik szeretnek is bulizni, szoktunk is. De ilyen bulikból bőven elég x havonta egy. Többi alkalommal más elfoglaltságokat csinálunk barátainkkal.
Élettelen? Nos, van bármi a munkán, alkoholon, kaján és a neten kívül, amit rendszeresen űzöl? Mert mi sportolunk, túrázunk, én imádok kertészkedni, mindketten barkácsolunk, és társasozni is szeretünk.
Nőgyűlölő? Dehogynem. Alapvetően azt gondolod, hogy te feljebbvaló, intelligensebb vagy a nőknél. Az, hogy állításod szerint tudsz jópofizni, nem azt jelenti, hogy megbecsülsz másokat emberileg, és elismered az érdemeiket.
Egy erős vázizomzat mellett ez csak egy kisebb pocak egy kis felesleggel.
Az, hogy te nem iszol attól én még nem lesz alkoholista.
Neked az jön be nekem meg más. Nekem nincs kedvem se túrázni , se barkácsolni, se társasozni, se kertészkedni. Ennyit erről.
Attól még nem leszek nőgyűlölő, hogy kimondom az igazságot, valóban intelligensebb és feljebbvaló vagyok náluk.
Szóval szerinted erősebb a vázizomzatod 0 mozgással, mint egy 20+ éve jelenleg is sportoló (ebből 11 év versenysport) férfinak? Ne nevettess senkit. Ámíthatod magad, ahogy pár elhízott nő az erős csontozattal (ha már őket ekézed), de ugyanolyan hazugság. Természetesen mindenki olyan alakkal él, amilyenben akar, és olyan prioritásokat állít fel az életben, amilyet akar, de ne hazudjunk. A 170/100 kövér.
Egy normális, nem alkoholista ember nem iszik minden héten. Nem csak mi. Mondjuk ezt egyszer legalább elismerted, szomorú, hogy ilyen gyorsan visszaléptél a fejlődésben.
Mást se tudsz felhozni, amit csinálsz a szabadidődben. Nem az a lényeg, hogy én, vagy férjem miket csinálunk. Csak példák voltak. Hanem az, hogy te nem tudsz mit írni, nincs életed.
Attól, hogy leírsz valamit, még nem lesz tény. Maximum a te számodra, de sok ember él hamis gondolatokkal. Én kutatás és fejlesztés munkakörben elég sok intelligens, és értelmes nővel találkozom. Férfiakkal is, természetesen. Nekem nem áll szándékomban nemre kivetíteni a kérdést, sokkal inkább egyénre. És ez az egyik dolog, amit nem értesz. A másik, amit egyébként rengeteg intelligens ember felfog: az intellektus nem minden. Nagyon sok ember van, akik valóban nem átlagon felüli ezen a téren, viszont sok másban igen. Csak azért, mert valaki nem a legélesebb kés a fiókban, még nem lesz kevesebb emberileg.
Ez az erős vázizomzat olyan Cartman-es. "Nem vagyok dagadt, csak erős csontú".
170 centihez 100 kiló az 34.6-os BMI. 1. fokú elhízás. 102 kilóval már 2. fokú. Ez nem vázizomzat, meg akármivel nyugtatod magad.
Istenem…
Hogy ennyi ember nem ismeri azt, hogy ízlésről nem lehet vitatkozni…
Főleg a kérdező…
Írja, hogy a 80 kilós nők bálnák, ok, szerinte, nem kötelező velük bármilyen kapcsolatban lenni.
Többiek szerint 170 centis férfi törpe..ez is ok.
De ennyit vitázni erről…
Csoda, hogy nem állt le az internet emiatt
Mindenki kezdeményezzen a neki külsőleg/ belsoleg szimpatikus embernél…ennyi
“Nem attól leszel igazi férfi, hogy 180 vagy 190 centire nőttél, attól még nem, hogy egy 170 de egy 160 centis férfi is ellátja a bajod ha képzett.
Kár ezen vergődnöd.“
Ja de én képzett is vagyok mellé, akkor mi van? Kis pocak hátránya hogy nehéz vele karatézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!