Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire ijesztő a nők számára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ijesztő a nők számára az elképzelés hogy a lombikbébi program szabályozasával módosítsanak a férfitöbbleten?

Figyelt kérdés

Az elképzelés a következő:

A lombikbébi programot bökezűen támogatni és bővíteni kell, de úgy hogy minden így született gyermek nőnemű kell hogy legyen (ha nincs erős egészségügyi ellenvetés)

Így a férfitöbblet hosszútavon megoldódna, mindenki jól járna

Mi a véleményetek a megoldásról?

2023. márc. 2. 12:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/90 A kérdező kommentje:

A Viki az hülye, azt nem érdekli másd csak hogy újraválasszák és közben megtömje a zsebét, plusz a haverjai is (annyira mégsem hülye:)

Az "előterjesztés"-ről annyit hogy azt nem teszitek zsebre, de meg sem köszönitek, mindenesetre az egész ország sietve fogja megszavazni:)

2023. márc. 9. 17:26
 82/90 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt elfelejtettem belinkelni bocs

Egy kis olvasnivaló az egész témához. Tudom hogy itt senkit nem érdekel különösképpen, de egész jó az oldal. Ki lehet szépen jelölni a korcsoportokat és kiadja az összegeket. Értelemszerű az egész, a számolás pedig alapfokú matek: A nemek számának különbségét kell elosztani a többségben lévő nem számával majd megszorozni 100-al, és megadja a lényegi adatot: a korosztályon belül a többségi nem hány %-ra nem jut pár. Mivel a fiatalkori népesség számít esetünkben, ezért érdemes 16-30-ig, estleg 16-36-ig számolni hogy lássuk mi is a helyzet ezen a téren.

Csak hogy lássátok mit is kell korrigálni

2023. márc. 9. 17:35
 83/90 anonim ***** válasza:
94%
"mindenesetre az egész ország sietve fogja megszavazni:)" - majd mindenképpen tájékoztass a végeredményről :D
2023. márc. 9. 17:41
 84/90 A kérdező kommentje:

83#

Nincs rá szükség, tudni fogsz róla ha eljön az ideje

2023. márc. 9. 17:45
 85/90 anonim ***** válasza:
94%
Amúgy ha szabad tudni mi az előterjesztésedre a terv? Mert az a gyanúm, hogy nem országgyűlési képviselő vagy, szóval így nem olyan egyszerű.
2023. márc. 9. 18:10
 86/90 anonim ***** válasza:
33%
A #71 vagyok. Nyilván nem a jelenlegi 70-nek írtam amit írtam, ez lejöhetett volna a válaszomból. Eredetileg az elmebeteg kérdező őrjöngött hogy a két fiam nemét én választottam és az ilyentől el kéne venni a gyerekeit mert alkalmatlan a nevelésükre :D Csak azt nem tudom hogy választottam volna amikor legalább kétszer leírtam hogy természetes úton születtek, igaz ebből egyet töröltek, azt csak ők tudják miért, sértő dolog a kérdező felé annyi volt benne hogy annyi esze van mint egy marék molylepkének és hogy senki nem akarna a fajtájának élő maszturbátort szülni 🤷
2023. márc. 9. 19:43
 87/90 anonim ***** válasza:
48%

Ja és az volt még a kitörölt válaszomban, hogy a nemszelekcióra ott van első körben a spermaszelekciós inszemináció, amit szintén nem kívánságműsorként alkalmaznak, és főleg nem arra hogy idegenek beleszóljanak egy pár gyerekvállalásába, hanem olyan esetekben amikor orvosilag bizonyított hogy az egyik nemű babának nem szabad megszületnie.

Ennek mennie kellett. Nem magának a kérdésnek amiben egy elmebeteg akarja meghatározni hogy milyen nemű gyereket kell szülni.

2023. márc. 9. 20:07
 88/90 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo, amugy mi a terved azokkal a parokkal, akik kifejezetten fiu gyereket akarnak es ezt valasztjak a mesterseges megtermekenyites soran?
2023. márc. 9. 20:17
 89/90 anonim ***** válasza:
94%

88

Természetesen csak lány lehet. Másképp hogy lesz neki hárem? Vagy a selejtes fajtájára hogy fognak ráfanyalodni a nők? Bár, nem tudom miből gondolja a kérdező, ha több nő lenne, akkor lenne esélye. Nekem 8 hónapja nincs senkim, azóta nem is szexeltem. Nem fogok azért egy jöttmenttel lefeküdni, mert nincs más vagy jobb. Inkább rohadjak meg egyedül egy vibrátorral! :)

2023. márc. 10. 16:31
 90/90 anonim ***** válasza:
94%
89-es engem csak az lep meg, hogy ezek szerint a zartosztalyon is van internet :-D
2023. márc. 10. 16:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!