Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire ijesztő a nők számára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ijesztő a nők számára az elképzelés hogy a lombikbébi program szabályozasával módosítsanak a férfitöbbleten?

Figyelt kérdés

Az elképzelés a következő:

A lombikbébi programot bökezűen támogatni és bővíteni kell, de úgy hogy minden így született gyermek nőnemű kell hogy legyen (ha nincs erős egészségügyi ellenvetés)

Így a férfitöbblet hosszútavon megoldódna, mindenki jól járna

Mi a véleményetek a megoldásról?

2023. márc. 2. 12:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/90 anonim ***** válasza:
25%

#70 he? Hogy döntöttem el a gyerekeim nemét természetes fogantatás mellett? :D

Na de ha erőszak nincs, azaz a természetes módon megfoganni képes nőket nem köteleznél olyan beavatkozásra amivel csak lány születhet, hanem csak az eleve meddőségi kezelésekre szorulókat, hát azzal is ott vagy ahol a part szakad (és ez is erőszakos beavatkozás lenne, mivel az ő esetükben se döntheti el a magadfajta hogy milyen nemű gyereket szüljenek). Ők nincsenek annyira sokan hogy számottevően több lány lenne ha mindegyiküket lányembrió beültetésére köteleznék.

Vegyél már be valamit mert kezdesz teljesen megtébolyulni...

2023. márc. 7. 18:30
 72/90 A kérdező kommentje:

"Ők nincsenek annyira sokan hogy számottevően több lány lenne ha mindegyiküket lányembrió beültetésére köteleznék."

Elég súlyos a baj az értelmi felfogó képességeiddel ha csak most kezd leesni hogy csak és kizárólag a lombikbébik révén szabályoznám a dolgot.

Tehát még egyszer és utoljára a gyengébbek kedvéért:

Nem nincs erőszak, nincs kényszer, nincs gyötrelem.

Csakis egy támogatott és így méretét tekintve kiterjesztett hazai lombikprogram lenne, ahol a beavatkozás ingyenes, azzal a feltétellel hogy a születendő gyerek nőnemű lesz.

Természetesen itthon be kellene hozzá tiltani valamennyi ilyen beavatkozást ami nem ezen feltételek szerint dolgozik, azaz Magyaroroszágon lombikprogramból csak akkor lehetne fiut szülni ha a lányutód öröklődő egészségügyi kockázat miatt nem volna szerencsés.

És ez mennyiben módosíthatja a nemek arányát?

Hát ha azt nézzük hogy az országban jóval kevesebb mint 100000 csecsemő születik évente, és eközben jelenleg is többezer gyerek fogan lombik révén úgy, hogy ezt még korlátozzák is hazánkban. Legalábbis az ingyenes beavatkozások száma limitált tudtommal. Egy "kiterjesztett" (erősen támogatott) program során sem számolnák sokkal több gyerekkel, viszont arányait tekintve így is éppen elég jelentős. Pont elég arra hogy a nemek arányát teljesen kiegyenlítsük, ami véletlenül sem az "incelek" miatt lenne csak hasznos. Leginkább a népességfogyás és elöregedés (ami egy komoly demografiai probléma) kezelésére volna jó, mert a több nő több gyereket szülne a jövőben.

A nők szerint a férfitöbblet nem probléma, így a kiegyenlítése sem lehetne az. Csakhát valamiért mégis a fene esz meg titeket a megoldás kapcsán:)

2023. márc. 8. 17:52
 73/90 anonim ***** válasza:
94%
Te értelmi fogyatékos vagy? Miért enne a fene bárkit egy NEM LÉTEZŐ agymenés miatt? Szerinted kit érdekel, hogy egy őrült incelnek milyen képzelgései vannak?😂 Szerinted foglalkozik itt bárki annál többet ezzel, mint, hogy megállapítja, hogy kár volt bezárni a Lipótot?😁
2023. márc. 8. 19:32
 74/90 A kérdező kommentje:

Ha nem létezik a probléma annál jobb

Akkor mégis mi ellenvetés van?

Az ilyen dühkitörések gyönyörűen leírnak téged is, minnél jobban vergődsz, annál jobban alázod önmagad, és annál inkább igazolsz engem. Mivel semmilyen érved nem maradt, csak az ostoba ócsárolás.

Kb. olyan mintha az elmegyógyból üvöltöznéd vadul hogy én oda vagyok való, viccesen szánalmas vagy😀

2023. márc. 9. 15:10
 75/90 anonim ***** válasza:
91%

Mi ellenvetés van egy olyan ötlet ellen, ami pénzeket ovn el az állami kasszából, korlátozza az embereket a saját döntéseikben, beleszól a természet dolgába, mindezt teljesen fölöslegesen?:D

Lehet neked furcsa, de az emberek többsége nem szeret olyanba energiát fektetni, aminek semmi értelme. Mondjuk.. igaz.. ezt a vitát is vívjuk már egy ideje...:D De na, érted, ha nem létezik a probléma, akkor nem kell miatta intézkedést sem hozni.

2023. márc. 9. 15:22
 76/90 anonim ***** válasza:

#74! Igen, itt mindenki a ketrecben van, csak te vagy kívül. Véletlenül se fordítva 😂 Lassan írom, hogy te is értsd. Nincs ellenvetésem. Terjeszd elő, sok sikert!😁

2023. márc. 9. 15:35
 77/90 A kérdező kommentje:

"Mondjuk.. igaz.. ezt a vitát is vívjuk már egy ideje...:D De na, érted, ha nem létezik a probléma, akkor nem kell miatta intézkedést sem hozni."

Neked nem létezik, de attól másoknak még létezik nagyon is, és azok támogatni fogják ha lesz aki előterjeszti. A probléma pont úgy nem létezik ugye mint ez a vita.

Amíg a jóléti társadalom tart, addig van esély rá hogy kivitelezzük

76#

Ez nagyszerű!

Most hogy egyértelművé vált hogy az elképzelésem tökéletes, sőt szerintem zseniális, már továbbléphetek és politikai irányba terelhetem a témát.

Köszönöm!

2023. márc. 9. 15:49
 78/90 anonim ***** válasza:

#77! Pontosan. Szólhattál volna előbb is, hogy csak az engedélyemre vársz 😁

2023. márc. 9. 15:52
 79/90 anonim ***** válasza:
91%
77, hajrá! Tényleg szólhattál volna korábban is, hogy ettől a GYK poszttól teszed függővé, hogy politikailag is előterjeszted-e. Igaz, jóformán mindenki leszavazta, szóval a következtetés módját nemegészen értem, de nem ez lenne az első alkalom, hogy nyomába sem érek a te eszednek.
2023. márc. 9. 16:01
 80/90 anonim ***** válasza:
91%
Én már korábban is leírtam, hogy kezdd el az aláírásgyűjtést a népszavazáshoz, sőt, vidd be személyesen Vikinek a parlamentbe. Biztosan sikerrel jársz majd :D
2023. márc. 9. 16:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!