Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ijesztő a nők számára az elképzelés hogy a lombikbébi program szabályozasával módosítsanak a férfitöbbleten?
Az elképzelés a következő:
A lombikbébi programot bökezűen támogatni és bővíteni kell, de úgy hogy minden így született gyermek nőnemű kell hogy legyen (ha nincs erős egészségügyi ellenvetés)
Így a férfitöbblet hosszútavon megoldódna, mindenki jól járna
Mi a véleményetek a megoldásról?
Mondjuk épeszű és felelősen gondolkodó emberek akik nem szarják le hogy a nyugdíjrendszer mennyire lesz fenntartható, és így az életszínvonal mennyire lesz jó
A túlnépesedés nem Európában van, itt a probléma az ellenkező
Azt hogy mondjuk Líbiában 8szor annyi gyerek születik mint amennyit a sivatag eltartani képes azt meg valóban ki nem szarja le?
Más kontinens, más problémákkal
32#
Neked halvány sejtésed sincsen se semelyik társadalomról, se a demográfiáról. Szerintem engedd el ezt a kérdést inkább!
"Túl azon hogy imádom a kisfiaimat és ha fiatalabb lennék akkor a további babáimat is kisfiúnak szeretném mert imádnivalóak, de most már úgy gondolom hogy dafke sem szülnék erre a világra lányokat. Irányítottan, gusztustalan férgek szexuális segédeszközeinek?"
Majd más is ezt fogja mondani a fiaidra!
Aztán hiába lesznek rendesek! Ennyit az előítéletekről, meg az általánosításról és kategorizálásról!
Fáj az igazság?
Épp annyira lesznek ösztönlények mint mi, a többi férfi a világon!
Kérdező, értékeljük az aggodalmadat, de a lombikban kikevert gyerekek (meg ugye a mellé abortált tucatnyi) helyett a lányok születését egyszerűen lehet befolyásolni azzal, ha a fiúgyermekek után többletadót kell fizetnie z embernek. Így azokat szépen abortálják és annyi.
Van erre ismert, végbement példa, teljesen fölösleges "gyári" megoldásokhoz nyúlni.
Lelövöm a poént, mi sem vagyunk ösztönlények!
(csak a sértés miatt írtam a fiaidra)
38, rossz döntésnek rossz döntés volt, igen, de működni működött a metodika.
A Kérdező hasonló döntést akarna meghozni, csak rossz, rizikós és költséges metodikával.
Ha már mindenáron mesterségesen befolyásolni akarjuk a nemek eloszlását, akkor legalább tegyük eredményesen.
"Így azokat szépen abortálják és annyi."
Én gondoltam minek a kegyetlen és undorító megoldás, amikor létezik sokkal finomabb is.
Dehát nektek nem jó a finom megoldás, csakis a durva és gusztustalan megoldás jön be, hát nem tehetek róla
Amúgy hatékonyabb is lenne ha konkrétan szabályoznánk a születést ahelyett hogy arra vennénk rá családokat hogy gyermekeket verjenek agyon csak mert egy adott nemhez született.
Dehát ha nektek a kínai agyonverös modell jön be, akkor nincs mit csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!