Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ijesztő a nők számára az elképzelés hogy a lombikbébi program szabályozasával módosítsanak a férfitöbbleten?
Az elképzelés a következő:
A lombikbébi programot bökezűen támogatni és bővíteni kell, de úgy hogy minden így született gyermek nőnemű kell hogy legyen (ha nincs erős egészségügyi ellenvetés)
Így a férfitöbblet hosszútavon megoldódna, mindenki jól járna
Mi a véleményetek a megoldásról?
12-es.
Az a sok fiatal szingli nő, sz*rba sem veszi a férfiak többségét. Csak a jóképűnek születetteket, meg a gazdagokat. Ami 2%-a a férfiaknak.
Számunkra pedig a mostani világ embertelen képzeld el, amikor azért amilyennek születtem, soha nem áll szóba velem egy nő sem. A férfiaknak is vannak egyébként érzései, csak szólok. Mi is szeretnénk, hogyha szeretne valaki, vagy vonzódna hozzánk. Nekünk is hiányzik egy ölelés, egy érintés, csók bármi hasonló.
Csak most a jelenlegi világban, nincsen esélyünk rá. Mert nem olyannak születtünk, mint amit a nők elvárnának...
Két kisfiam van (10 éves és egy hamarosan 3 hónapos). Amikor még nem volt gyerekem, mindig kislányt szerettem volna. Mert az ismerős terep, négyen vagyunk lánytestvérek, nagy korkülönbségekkel, a legkisebb húgom kereken 20 évvel fiatalabb nálam. Engem 22, a legkisebb hugom 42 évesen szülte, apánk 45 volt akkor.
Nekem már nem lesz több gyerekem mert most a másodiknál ami programcsászár volt, el is kötöttek. Én is 42 éves vagyok mint az anyukám a negyediknél volt.
Túl azon hogy imádom a kisfiaimat és ha fiatalabb lennék akkor a további babáimat is kisfiúnak szeretném mert imádnivalóak, de most már úgy gondolom hogy dafke sem szülnék erre a világra lányokat. Irányítottan, gusztustalan férgek szexuális segédeszközeinek?
Mondjuk nem is értem az egész kérdést. Végtelen, szánalmas sötétség van a kérdező fejében. Mégis hogy akarja fájdalmas, költséges eljárásokba kényszeríteni a nőket, csak hogy legyen neki élő maszturbátora. Amit egyébként se értek. Itt cirkuszol, kb 30 évesen, mert ez az itteni átlag inceléletkor. Ha jövőre meg is születnének ezek a kislányok, és 14 év múlva birtokba óhajtanák is venni őket (mert mind pedofil, és a jogaikkal takaróznak), mégis hogy gondolják hogy a kislányoknak ők kellenének 40-45+-osan, akik öregek és rusnyák és most sem kellenek senkinek.
A jóképű férfiak -soha De soha nem gondolnak szexuális tárgyként a nőkre!
A lepontozás ezt tükrözi!!
(Jó vicc!)
Szerintem meg nem kell bővíteni a lombik programot, így is vagyunk elegen, akinek meg nem lehet gyereke, akármilyen okból, így járt, természetes szelekció.
Jelentősen több férfi sem kell, már éppen ideje lenne, hogy végre a nők irányítsák a világot, körül lehet nézni, a férfiak világszerte csúfosan megbuktak.
Szóval ott tartottunk hogy egyáltalán nem rólam szól a kérdés, hiába is megy az értelmetlen személyeskedés.
Igen, csakis erre a kérdésre regisztráltam, mert ez még kimaradt, de amúgy nem kívánok ebbe a köpködőcirkuszban tovább részt venni amit szépen be is mutattatok.
Szóval az az elképzelés lényege hogy a több nő több utódot is eredményez (hiszen csak ők szülnek, akárhány apától) így ezzel az elöregedő társadalom problémáján is enyhíteni lehetne.
Az elképzelésben semmiféle szexrabszolgaság nem szerepel, ez a szokásos beteges félremagyarázásotok csupán. A terv eredménye kb. az lenne, hogy a mostani 6%-os fiatalkori férfitöbblet átfordulna egy 0-5%-os nőtöbbletbe, és ezt még szabályozni is lehetne.
Tulajdonképpen csak kiegyenlítené az arányokat, és ennyi
Dehát a privilégiumaitokat veszettül féltitek na, megértelek titeket is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!