Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szinte már kizárólag dagadt disznók, és a gyerekes anyukák állnának össze veled 29F? hát nem ilyenek az elképzeléseim...
Én se értem a 4-es kijelentését (vagyis ha tippelnem kéne hazudott egyet), mert nyilván tudja vannak rondák meg vannak jóképűek a világon. Ha ő ilyen lenne, már miért böffentene ilyet ide...
Persze ez olyan, mint amikor a csinos lány azt tapasztalja, hogy vele milyen jófej kedves vicces minden pasi, meg hogy állandóan keresik a társaságát.
Na most ha nem nézne ki úgy ahogy, le sem köpnék az a valóság.
Férfiben dettó ugyanez van.
6. Annyira nem tartom magam jóképűnek, legalábbis pl. 21 éves koromig szűz voltam és nem volt barátnőm. De huszonévesen már könnyebben ismerkedtem az igaz.
7. Szívesen küldök privátban képet magamról (többet is, vagy a mai dátumot feltartót is), gondolom itt semmilyen válasz nem jó, ha valaki azt írja sikeres a nőknél az a hazugság, ha valaki máshogy látja a dolgokat az életben mint te (pl. nem ennyiből áll az egész csajozás, hogy vannak a jóképűek és a rondák), akkor meg azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!