Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha szinte már kizárólag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szinte már kizárólag dagadt disznók, és a gyerekes anyukák állnának össze veled 29F? hát nem ilyenek az elképzeléseim...

Figyelt kérdés
Úgy érzem magam mint a közmondásban: "ha nincs ló, jó a szamár is" hozzáteszem átlagos kinézetű, normális testalkatú, jól öltözött ffi vagyok.
2022. máj. 1. 15:15
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
94%

10. Akár amikor az egyetemre jártam a fiatalok közt, akár azóta is a felnőtt életben sokszor látok a városban helyes, csinos csajokat saját maguknál kevésbé vonzó srácokkal az oldalukon. Én máshol sem ezt láttam soha, amit te. Vannak szép párok is persze, de olyanokat is szoktam látni, ahol az egyik fél (akár a férfi, akár néha a nő is) kevésbé vonzó ember a másikhoz képest.

Egy csinos, magas, vékony barna hajú egyetemi szaktársam, aki egy ideig tetszett is pl. még akkoriban egy dagadt, legjobb esetben is átlagos arcú sráccal jött össze és azóta sok éve is együtt vannak, gyerekük is van már. Az ember sem milliárdos vagy vállalkozó. Ez csak egy példa, de sok ilyet látok az ismerősi körömben (meg persze mást is, de ilyen is van).

2022. máj. 1. 17:48
 12/28 anonim ***** válasza:
5%

Érthető okokból jobb, ha nem küldesz képet, bár valóban adna reményt, nem is kicsit, ha úgy lenne, ahogy leírod. Viszont sajnos az élet nem mese, gyanítom, amikor szép nőkről beszélsz valójában nem szép nőkről beszélsz vagy egyszerűen jól nézel ki. Más nem lehet. Az élet nem egy hollywoodi tinivígjáték, ahol a végén a ronda leakasztja a szép lányt.

2022. máj. 1. 17:51
 13/28 anonim ***** válasza:
4%

Jó, veled felesleges vitatkozni.

Úgyis csak azt hiszed el, ami a fejedben van, csak mert látsz rá 1-2 példát.

Az hogy általában véve ez nem így van, az téged nem érdekel.

Általában véve az van, hogy a csúnyább pasikat amblokk leszarják a nekik tetsző csinos csajok, tehát kölcsönös vonzalmon alapuló kapcsolatra nincs esélyük.

2022. máj. 1. 17:57
 14/28 A kérdező kommentje:
Tanulságos a válaszok, és köszönöm, jobb ha tudomásul veszem, beletörődök. Félreértés ne essék nem bombanőket akarok én magamnak. De amikor a külvilág azt modnja nekem h nem nézek ki rosszul aztán már a legalja is visszautasít sokszor....hát hogy is mondjam
2022. máj. 1. 18:02
 15/28 anonim ***** válasza:
41%

"külvilág azt mondja nekem"

Nő ismerőseid, anyukád, nagymamád nem fogja neked megmondani az igazságot. Az a valóság, amit te magad tapasztalsz (Tinder...). Amúgy tedd fel magad photofeeler.com oldalra. Elég őszintén értékelik az embert ott. Engem is a helyén értékeltek (ronda). Csak az "Attractive" értékelést nézd illetve a nyers adatokat (data fül), mert az oldal középértékről indul és értékelések függvényében mozdítja ki a te értékedet (ráadásul még súlyoz is a szavazók szavazási szokásai alapján és normalizál is, de ez most mindegy), így ha 4-es vagy az nem azt jelenti, hogy 4-est adtak neked (ilyen opció nincs is), hanem hogy ronda vagy és elindult lefele a pontszámod.

"Smart" és "Trustworthy" pontszámokat ne nézd. Nők, ha rondának látnak, akkor automatikusan hülyének és megbízhatatlannak is gondolnak úgyhogy azok a számok is a külsődet írják le semmi mást.

2022. máj. 1. 18:12
 16/28 anonim ***** válasza:
90%
Aki úgy gondolja, hogy a kövér(kés) nők és a független anyukák a selejt kategória, az saját maga is egy hatalmas selejt.
2022. máj. 1. 18:27
 17/28 anonim ***** válasza:
97%
Ne haragudj, de aki így beszél a nőkről, az belül rohad.
2022. máj. 1. 18:30
 18/28 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem a dagadt disznó sértő, igazán tapló dolog, de még bőven az elviselhető kategória, annyi legyen a legnagyobb hibája, hogy mérgesen azt mondja valakire, hogy "dagadt disznó".

Gyerekes anyukaként mondom, totál megértem, ha nem akar tőlem semmit egy korombeli(most lettem 30), aki még "fiatalnak és éretlennek" érzi magát, sok szívás van így gyerekestül, sokkal kötöttebb a beosztásom, kevesebb az időm és őszintén a gondjaikra sem tudok valódi érdeklődéssel tekinteni, végig hallgatni, lelkesedni, mert úgy érzem az én életem jelentősebb, nagyobb dolgok mennek végbe, minthogy hova utazzon, hol kondizzon és milyen diétás étrendet kövessen, vagy hova üljön be a haverjaival.

Szerintem semmi rossz nincs abban, ha jobbnak tartja magát másoknál, ezzel mindenki így van. Azok is, akik leszólták. Én is:) Ez egy véleménynyilvánító oldal, ez ilyen. A világon mindent utál pár marék ember, nem kell ezen meglepődni, megtalálta a helyét a véleményének, gondolatainak.

2022. máj. 1. 19:07
 19/28 A kérdező kommentje:
15 ös na erre kiváncsi leszek beregisztráltam :D
2022. máj. 1. 19:26
 20/28 anonim ***** válasza:
94%

18

Tényleg szuper vagy. 🤣🤣 Dagadt disznózni akkor sem kell. Elég annyi, hogy kövér.

Egyébként van párod? Vagy egyedülálló anyuka vagy?

2022. máj. 1. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!