Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-50 év közötti független férfiak milyen elképzelésekkel vágnak bele a társkeresésbe?
Mi alapján szelektálnak, válogatnak a nők között? A maguk oldalán mit tartanak hátránynak vagy előnynek a társkeresésben? Vagyis szerintük miért ennyire nehéz ez az ügy?
44N
39 vagyok. Életképes nőt keresek, aki kinőtte a hercegnő mivoltát.
Meg olyat, akinél nem érzem ha az anyagiaktól nedvesedik a bugyi.
Ilyet találni.. elég nehéz.
Az embert itt már nem lehet megvezetni.
A nehézség h nem feltétlenül akarsz együtt élni, mindent megosztani stb. Férfi és nő egyaránt.
Nem nagy dolog, de lekommunikálni ezt, kimondani nyíltan, megöl minden vágyat kb.
A más gyerekét nevelni, pénzelni stb plusz bonyolítja. Ha van. Meg egyáltalán előtte felvállalni a párod, azt lekommunikálni és kezelni jól.
Nem egyszerű, nagyon összetett szerintem kérdező.
2-es
Sok igazság van abban, amit írsz. Ebben a korban egyszerre akarja megőrizni a szabadságát, függetlenségét akár mindkét fél, miközben mégis szeretne valakihez tartozni. Ebben a kettősségben elég nehéz definiálni a párkapcsolatot, és ennek felismerésekor sokan visszakoznak. Nemhogy kommunikálni, de felismerni sem tudják ezt a helyzetet.
Nőként én legalábbis ebben a kettősségben találom magam, keresném ezen a téren hasonlóan tudatos társamat.:)
Nehéz ügy...
Én pl. egy számomra testileg-lelkileg NAGYON vonzó nővel tudom csak elképzelni, de pl. csak úgy, ha nem élünk együtt.
De ez csak egy kis része...
Hát ezért is vagyok egyedül 😀
4-es vagyok. De mi van, ha inkább egyedül vagyok, mintsem, hogy a léc magasságán állítsak?
Mindenáron nem kell.
Nekem nem nagyon fontos dolog a párkapcsolat. Volt pár nagyon jó kapcsolatom. Már azon is meglepődtem, hogy lett, nem gondoltam volna magamról. De így most ez olyan, hogy nincs bennem hiányérzet ezen a téren. És azt is látom, hogy annak, hogy nem vagyok párkapcsolatban elég sok előnye is van. Szóval így elég spontánra hagyom ezt. Kicsit tartok is tőle, hogyha megint benne találom magam valami ilyenben az megint átalakítja a dolgokat. De ugyanakkor ha úgy alakul, akkor az lesz.
így én csak csinálom az életem aztán majd vagy lesz valami vagy nem. Ritkán jön rám, hogy hű kell valaki és keresnék aktívan. Meg simán elmegyek nők, lányok mellett, akiknek látom, hogy bejövök, ha nem nagyon hat rám. Ahhoz nincs kedvem, hogy csak szex, ha utána érzelmi zavarok lesznek, hogy miért csak szex.
Szóval nálam vagy legyen nagyon intenzív(vagy lassan válljon azzá) vagy pedig legyen valami nagyon laza, nagyon minimális elvárással arról, hogy mi legyen ez.
Amúgy konkért tulajdonságban az eddigiek sem voltak olyanok, amit előre tippeltem volna. De eddig elszálltabb valakikkel volt jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!