Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40-50 év közötti független...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-50 év közötti független férfiak milyen elképzelésekkel vágnak bele a társkeresésbe?

Figyelt kérdés

Mi alapján szelektálnak, válogatnak a nők között? A maguk oldalán mit tartanak hátránynak vagy előnynek a társkeresésben? Vagyis szerintük miért ennyire nehéz ez az ügy?

44N

2022. márc. 29. 16:03
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
34%

Nagyon ritka jó 40-es. A túlnyomó többsége már 2x évesen lepukkan. Szörnyű!

"Csak az itteni magyar pasik finnyasak es a legjobbat akarjak mindenbol ugy h semmit nem nyujtanak."

Ez a hájpacni is csak veri magát, de pont a nőkre igaz amit mond, szóval csak magából indul ki!

2022. ápr. 2. 10:14
 32/39 anonim ***** válasza:
#31 lekéne állni a uccal ;)
2022. ápr. 2. 16:53
 33/39 anonim ***** válasza:
0%
Azok már nem válogathatnak, rusnya mind mint a bűn.
2022. ápr. 2. 17:08
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

Elképzelés az van. De nagy fiú vagyok már, hozzászoktam, hogy az élet felülírja a dolgokat.

A válás után a szüleimhez költöztem, ez eleve behatárolja a párkeresést. A fizum majdnem fele a gyerekeimnek megy, ez se vonzza a nőket.

Több mint egy évtizedig éltem házasságban, hűségben, domesztifikált vagyok. Könnyen alakítok kapcsolatokat ha akarok, állítólag jó fejnek tartanak, a munkahelyemen sem köpnek a sarokba a kollégák és főnökök, amikor megjelenek.

Olyan nőt keresek, aki elfogadja a paramétereimet és így is szeret velem lenni. Fontos, hogy külsőleg is megragadjon,és én is őt, mert láttam már pár olyan kapcsolatot, ahol a külső kompromisszum tárgya volt, és be is dőlt emiatt.

Mivel 43 elmúltam, és már nem szeretnék újra babázni, nem áltatok senkit, aki szeretne. Így főképp az elvált anyukák szerepelnek az elképzelésben. Nem zavar a gyerek társaság, apa vagyok én is.

Valószínűleg sosem lesz olyan a kapcsolatom, mint a régi családommal lehetett volna, mert a mozaik az mozaik.

Aztán az is lehet, hogy egy lazább, összejárós történet lesz belőle, majd meglátom.

Ami az életkort illeti, nincs határozott elképzelés, de egy 50-es nő talán már nem hozna lázba.

2022. ápr. 2. 21:30
 35/39 anonim ***** válasza:

Én fontosnak tartom hogy értelmes legyen.

Nőies.

És szexben odaadó és nyitott.

44f

2022. ápr. 3. 07:47
 36/39 anonim ***** válasza:
Jó volt olvasni a hozzászólásokat,és örülök hogy nem csak én vagyok úgy vele, hogy vágyom párkapcsolatra,de nem feltétlenül osszekoltozosre. Annyira megszoktam már "egyedül",nem tudom,mennyire örülnek annak, ha valaki folyton rajtam lógna. De akkor még van remény,ha a pasik is gondolkodnak ilyenben.
2022. ápr. 3. 09:17
 37/39 anonim ***** válasza:
53%

26# Istenem, és még csak le sem tudja írni helyesen az intelligens szót, ráadásul kétszer is rosszul.

Mégis mit válogatsz?

Lődd be a te szintedet, ott nézegess.

2022. ápr. 3. 13:33
 38/39 anonim ***** válasza:
33%

Az értelmesebbjei inkább korabeli nőt keres, a többi jóval fiatalabbat pár pofonért.

Aztán amikor általuk szembesülnek azzal hogy vén trottyok, akkor kezdenek nézelődni idősebb nőkre.

Meg kell várni amíg átesik a férfiklimaxon a pasi.

Bolondok mind ilyenkor.

2022. ápr. 3. 13:38
 39/39 anonim ***** válasza:
50%
Még egy Csipkerózsika...Álmodj királylány.
2022. ápr. 6. 18:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!