Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-50 év közötti független férfiak milyen elképzelésekkel vágnak bele a társkeresésbe?
Mi alapján szelektálnak, válogatnak a nők között? A maguk oldalán mit tartanak hátránynak vagy előnynek a társkeresésben? Vagyis szerintük miért ennyire nehéz ez az ügy?
44N
Magam részéről amit észrevettem, hogy hátrany ha a pasinak van gyereke, legalábbis most kettő beszélgetésem is abbamaradt mikor elmondtam, pedig nem is velem élnek, ezen felül meg elég vacak munkabeosztásban vagyok, és ugyan minden második hétvégém szabad, de akkor meg nálam vannak a gyerekeim. Így ismerkedés csak hétköznap lehetne, már ha az illető hölgy ráér ilyenkor és nem dolgozik.
46F
Fiatalabb, alacsonyabb, könnyebb és szebb legyen nálam. Ha esetleg kedvesebb, okosabb és nőiesebb is, az plusz pontot ér. :D
40F
Drága 28 as, mit sem tudhatsz az én inteligenciámról.
Nem tartom magam egy tuskónak.Jelenleg viszont egy kiábrándult emberként tengetem az életem.
Valahogy ez a fajta stílus nem hiányzik...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!