Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-50 év közötti független férfiak milyen elképzelésekkel vágnak bele a társkeresésbe?
Figyelt kérdés
Mi alapján szelektálnak, válogatnak a nők között? A maguk oldalán mit tartanak hátránynak vagy előnynek a társkeresésben? Vagyis szerintük miért ennyire nehéz ez az ügy?
44N
2022. márc. 29. 16:03
11/39 anonim válasza:
Senki nem mondott ilyet hogy "mindenáron" :-) A kompromisszumkészség nem azt jelenti!
12/39 anonim válasza:
#9 bocs ez baromság. nagyon túl általánosítod a dolgot, egy csomó jó nő van akinek meg nincs párja. meg akinek most van sem élete minden időszakában volt.
13/39 anonim válasza:
#12 Ha te mondod :-) Az a lényeg álomvilágban éltek.
14/39 anonim válasza:
#13 akkor magyarázd el, hogy jöttem össze jó nőkkel eddig is. Valami törés lehetett a természeti törvényeidben.
Az álomvilágban te vagy, azért mert az gondolod, hogy az egész világ olyan, ahogy te elgondolod, a minimális saját tapasztalatod alapján.
15/39 anonim válasza:
#14 Egyfelől:Ha te se tudod,én honnan tudjam.Másfelől: ami neked jót jelent,attól én lehet menekülök.Itt egyedül te nagyképűsködsz,hogy ilyen jó meg jó.A stílus maga az ember:"Baromság",stb.stb.Szóval ne csodálkozz,hogy akit keresel nem találod!
16/39 anonim válasza:
Bocs kérdező, hogy reagáltam előzőre és kicsit hozzájárultam az offhoz. Látom nem kellett volna, teljesen felesleges volt.
18/39 anonim válasza:
Szerintem ne itt keresgelj kerdezo. En rairtam egy tolem fiatalabb, gazdag, szexi ferfira (egy amcsi cegnel dolgozik) es azota chatelunk, az sem zavarja hogy van rajtam 15 kg plusz, ket gyerek, csorosag, mig o egy jomodo amerikai es jol nez ki. Barmely not megkaphatja, talan van is mas baratnoje, de megse hajtott el engem. Csak az itteni magyar pasik finnyasak es a legjobbat akarjak mindenbol ugy h semmit nem nyujtanak.
19/39 anonim válasza:
#18 csak szexre itt is jöhetsz. kérdezd meg akar e veled kapcsolatot.
20/39 A kérdező kommentje:
18-as
Úgy tűnt, hogy keseregtem volna? :) Távol áll tőlem.
2022. márc. 29. 18:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!