Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ijesztő a nők számára az elképzelés hogy a lombikbébi program szabályozasával módosítsanak a férfitöbbleten?
Az elképzelés a következő:
A lombikbébi programot bökezűen támogatni és bővíteni kell, de úgy hogy minden így született gyermek nőnemű kell hogy legyen (ha nincs erős egészségügyi ellenvetés)
Így a férfitöbblet hosszútavon megoldódna, mindenki jól járna
Mi a véleményetek a megoldásról?
Öhm... én, mint 29 éves házas férfi, milyen hasznot élvezek ebből?:D
De ha férfitöbblet van, miért van annyi szingli nő? Több van, mint valaha. Nagyobb a választási lehetőséged, mint valaha.
Ha arányaiban töb bnő lenne az országban, a te problémád akkor sem oldódna meg, hiszen most, hogy van eg yhalom szingli nő, most sem jössz össze velük.
51.
Azok a nők olyan elvárásokat támasztanak, amit átlagos ember nem tud teljesíteni... jóképű, izmos, gazdag. Csak ilyeneket akarnak, semmi mást.
Tehát nem mi nem jövünk/akarunk összejönni velük, hanem ők nem, mert ők válogatnak felszínesen.
Megismerni az embert nem is akarják, ha nem ilyen vagy...
Nem azért van sok szingli nő, mert jajj milyen nehéz lenne nekik, hanem azért, mert válogatnak felszínesen orrba-szájba.
Ez a különbség.
"én, mint 29 éves házas férfi, milyen hasznot élvezek ebből?:D"
Olyan hasznot kb. amit én mint 30 éves nő nem élvezek😁
52, és ha ez így van, hova tűnik az a rengeteg szingli a 30as korosztályra?
JA, hogy összjeönnek valakivel?
Hm... akkor vagy nagoyn sok izmos, gazdag férfi van.... vagy hülyeséget beszélsz...
Nem az én hasznom érdekel, hanem az hogy mi a kivetnivaló az elképzelésben.
Az örökös személyeskedés helyett csak egyszer - legalább egyetlenegyszer - nem lehetne végre a kérdésre rendesen válaszolni?
Kérdező, már ezerszer válaszoltunk rá. Az, hogy nem fogadod el, az a te döntésed, nem a mi hibánk.
A válasz annyi: semmi szükség ilyesmire, ráadásul nagyon embertelen módszer. Márpedig ha se haszna, és még gyötrelmet is okoz, akkor aztán kimondottan értelmetlen az egész.
"A válasz annyi: semmi szükség ilyesmire, ráadásul nagyon embertelen módszer."
Ez csupán a te értelmetlen válaszod, de a te nevetségesen buta nézeteidet a lombikprogramról magáról már ismerjük.
Neked nincs szükséged erre ez igaz, és a nőknek úgy általában véve nincs semmilyen hasznuk a dologból, de kérdem én mi kár származik ami miatt annyira elítélitek?
Hisz szerintetek úgy sincs itt semmilyen probléma, miért fájna nektek pár százalékkal több nő és így több születendő gyerek?
Hisz szerintetek semmi jelentősége nincs annak hogy mik az arányok, akkor miért zavarna ha befolyásolnák egy kicsit?
De legalább azt magyarázd meg nekem hogy miféle gyötrelem okozásáról beszélsz te??!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!