Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jóképű férfi képeivel használom a társkeresőt akkor rengeteg nővel beszélgetek akik jó beszélgetőpartnernek tartanak ha sajáttal akkor esélyt sem kapok a beszélgetésre, hogyan mutassam így meg a jó belsőm, ha esélyt se kapok rá a külső alapján?
Ezt így nem jelentettem ki, csak példaként hoztam fel.
Se nem voltak olcsóak, randák pláne nem. Nálad biztos vagyok benne, hogy jobban néztek ki. Nekem kizárólag SZÉP és CSINOS nők felelnek meg.
Pontosan. Amikor még én jártam 20-as éveim elején akkor 9 ezer forint fél óra. Eleinte emlékszem még odaadtam egy 10-est ráadásnak, de utána már inkább ötezressel meg két kétezressel mentem. Aztán ahogy telt az idő egyre jobban extrázás lett minden, volt amelyik 2000-et kért "barátnőfeeling" címszóval, ezt egy csinálta csak pedig 50-nél többnél voltam. Nem is sokáig hirdetett. De akkoriban még teljesen normális volt, hogy benne volt az alapban a natúr francia, stb. Mostanában meg már mindenért +5000 a felár. Jól kereső biznisz lett ez is a nőknek.
Mikor elmegyek bevásárolni és látok egy szép és csinos kasszás vagy árufeltöltőt mindig eszembe jut, hogy elpazarolja erre az idejét , hogy megkeressen 200 ezer forintot mikor egy nap alatt többet kereshetne ha használná az adottságait.. aztán persze nem lehet mindenki prosti.
Sosem voltam 110 kg.
Dehogynem, egy átlagos vagy az alatti nőnek bőven megfelelnék főleg ha látnak kiszállni a kocsimból. Miről beszélsz, hogy ki viselt el? Prostikról volt szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!