Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jóképű férfi képeivel használom a társkeresőt akkor rengeteg nővel beszélgetek akik jó beszélgetőpartnernek tartanak ha sajáttal akkor esélyt sem kapok a beszélgetésre, hogyan mutassam így meg a jó belsőm, ha esélyt se kapok rá a külső alapján?
Nekem nem, vannak ízlésficamos nők.
Se ronda nem vagyok, sem kövér.
Az, hogy valakinek egy bűnöző kinézetű férfi jön be aki amúgy semmire nem vitte csak úgy született meg teletetováltatta magát az nem érdem.
Lehet, hogy nem vagy kövér, akkor viszont hazudsz a súlyodról.
Én 173 centi vagyok (tehát magasabb nálad) és 50 kg. El sem tudom képzelni, hogy hogy nézhet ki egy nálam alacsonyabb, cserébe kétszer kövérebb ember.
Mondom, lehet, hogy te nem vagy kövér, de akkor meg ne hazudj a súlyodról.
Nekem meg pont az ilyen hájas törpékről jutnak eszembe a bűnözők, nem a magas, csinos férfiakról.
124
Fogyatékos vagy? Tényleg súly = súlynak veszed nem nézve az arányokat és a nemi különbséget? 173 centisen 50 kg nőként akkor 173 cm férfi is legyen 50 kg? Már értem miért van ennyi retadrált nő! A nővérem 162 cm és 95 kg és váltig megvan győződve róla hogy ő vékonyabb mint én 182/ 100 kgal mikor én 20 éve súlyzós edzéseket végzek. És így a súlyom nagyobb mint az övé. De ő majdnem 40 kg zsír pluszban van. És nem fogja fel.
126
Az arány nem kétszeres, te ostoba. :D Ráadásul a kérdező még durván alacsony is. Számolj már kicsit. :DDDDD
Nőként összehasonlítod magad egy erős vázizomzatú férfivel, gratulálok. Az autóm meg majdnem 2 tonna és?
Nem mindegy az izom és zsír eloszlása. Az izom nehezebb mint a zsír.
170 centi durván alacsony? Te mekkora vagy? És ha mondjuk ez a 170 centis férfi kettőbe hajtja a 190 centis pasid akkor mit csinálsz?
128
Ostoba a nagyanyád! 40 akárhány % testzsírja van nekem 20% sincsen. De a tömegem több és azt hiszi akkor ő vékonyabb nőben mint én férfiben. És te is ilyen sík hülye vagy ha csak azt nézed mit mutat a mérleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!