Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jóképű férfi képeivel használom a társkeresőt akkor rengeteg nővel beszélgetek akik jó beszélgetőpartnernek tartanak ha sajáttal akkor esélyt sem kapok a beszélgetésre, hogyan mutassam így meg a jó belsőm, ha esélyt se kapok rá a külső alapján?
Ezt már többször kifejtettem, hogy ott csak prostikat találni angyalbőrben.
Ilyen szinten nem talál az ember olyan golddiggert aki valódi barátnőfeelinget ad. Ahhoz milliárdos szint kell.
Ha ilyenre vágynék akkor prostiznék inkább.
Egyik sem vagyok, nem is értem a perverzió honnan jött mint újabb sértegetés.
Nem csúnya, de nem is jóképű a klasszikus értelemben mint mondjuk egy Brad Pitt.
Nem teszek ki magamról sose képet. Ezt már többször elmondtam. Ilyen nők közé nagy hiba lenne.
Előbb írtam, ennek a Ripli Zsuzsinak a férjére régebben hasonlítottam stílusban.
Most rövid a hajam, magamnak szoktam ledúrni havi 1x. Szakáll változó, van hogy meghagyom hosszúra hónapokig de van, hogy nyírom 2 hetente.
Illetve van egy kisebb pocakom most.
Nem tudok példát linkelni nem tudok felidézni olyan híres embert aki passzolna ehhez. Google-ban meg nem keresgetek, amúgy se lenne olyan aki tényleg átadja teljesen a hasonlóságot.
De ott csak fél-prostik vannak. Az ilyen kategória nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!