Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jóképű férfi képeivel használom a társkeresőt akkor rengeteg nővel beszélgetek akik jó beszélgetőpartnernek tartanak ha sajáttal akkor esélyt sem kapok a beszélgetésre, hogyan mutassam így meg a jó belsőm, ha esélyt se kapok rá a külső alapján?
Én meg csak a szépségéért szeressem mert másért nem lennék nővel?
Sok mindenre lehet jelzőket aggatni.
Ja, tehát Norvégiában mosogatsz és erről fantáziálsz?
Nem tudom, én azt veszem észre, hogy évente milliókkal nő a vagyonom, amire te gondolsz az az infláció. De biztos jó befektetés lett volna pl. 400 forintál eurot venni ami most 380. Ahogy sok hozzád hasonló zseni tette felülve a hype-ra.
Az állampapír egy biztonságos és kiszámítható megoldás, illetve semmilyen plusz ügyintézést, figyelést nem igényel. Vannak ennél jobban megtérülő befektetések? Nyilván. Nagyobb kockázatúak és odafigyelést igényelnek? Igen.
Nekem nem kenyérre kell a pénz, csak nem a bankszámlámon fogok tartani több tíz millió forintot. Számokba nem megyek bele de feltételezzük, hogy csak 10 millióm van állampapírban, az 1,5 milliót fial egy év alatt 0 munkával. Amíg ilyen 15% körüli a hozam addig megéri.
Állítólag te jársz pénzügyi zseniként norvég koronát váltani forintra, aztán eurora.
Biztosan nem keresel annyit mint én norvég szinten. Kit érdekel, hogy te keresel ott mondjuk 2 milliót? Annyit mint én itthon. Az a különbség, hogy ott 3000 Ft egy sör egy kocsmában itt meg 600 Ft. Ugyanez a többi dologgal is.
Ha nem keresel Norvégiában átszámítva 8-10 millió forint felett akkor nem egy szinten mozgunk.
Nálad biztosan jobban értek hozzá azokután amilyen hülyeségeket leírtál már csak 2 válaszban.
Senki nem beszélt arról, hogy ki hova ül be, összehasonlítás volt.
Attól, hogy leírom, hogy egy panel már 30 millió , nem jelenti azt, hogy panelba akarok költözni..
Ne égesd magad tovább cicám.
Semmi hasonlóság nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!