Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha jóképű férfi képeivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha jóképű férfi képeivel használom a társkeresőt akkor rengeteg nővel beszélgetek akik jó beszélgetőpartnernek tartanak ha sajáttal akkor esélyt sem kapok a beszélgetésre, hogyan mutassam így meg a jó belsőm, ha esélyt se kapok rá a külső alapján?

Figyelt kérdés
31/F
2023. febr. 25. 09:08
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/177 anonim ***** válasza:
100%
Sose lesztek egyenlőek! Fogd fel pénzel nem tudsz kompenzálni egy csinos nőnek! Neked is jól kell kinézni vagy nem fog veled összejönni. Kegyetlen a világ..
2023. febr. 25. 11:56
 102/177 anonim ***** válasza:
91%
94# eltaláltad, pont ezt csinálom a pénzemmel. Fogok egy táskát, telepakolom a párna alatt tartott norvég koronámmal, elutazok Magyarországra, ott átváltom a rendkívül stabil, konvertibilis forintra, majd a forintomból eurot vásárolok, és hazautazom vele Norvégiába. Jó biznisz lenne, hidd el. Mármint a magyar állampapírosnál mindenképp jobb, ha megnézed, mennyit változott az elmúlt 10 évben a forint-euro árfolyam. De okos vagy Shrek, az egy igen jó befektetés, amivel a vagyonod értéke évi 10 százalékkal csökken.
2023. febr. 25. 11:58
 103/177 A kérdező kommentje:

Én meg csak a szépségéért szeressem mert másért nem lennék nővel?

Sok mindenre lehet jelzőket aggatni.

2023. febr. 25. 11:58
 104/177 A kérdező kommentje:

Ja, tehát Norvégiában mosogatsz és erről fantáziálsz?

Nem tudom, én azt veszem észre, hogy évente milliókkal nő a vagyonom, amire te gondolsz az az infláció. De biztos jó befektetés lett volna pl. 400 forintál eurot venni ami most 380. Ahogy sok hozzád hasonló zseni tette felülve a hype-ra.

Az állampapír egy biztonságos és kiszámítható megoldás, illetve semmilyen plusz ügyintézést, figyelést nem igényel. Vannak ennél jobban megtérülő befektetések? Nyilván. Nagyobb kockázatúak és odafigyelést igényelnek? Igen.

Nekem nem kenyérre kell a pénz, csak nem a bankszámlámon fogok tartani több tíz millió forintot. Számokba nem megyek bele de feltételezzük, hogy csak 10 millióm van állampapírban, az 1,5 milliót fial egy év alatt 0 munkával. Amíg ilyen 15% körüli a hozam addig megéri.

2023. febr. 25. 12:04
 105/177 anonim ***** válasza:
91%
Nézd, dagikám, ha csak mosogatnék, is többet keresnék, mint te, viszont diplomával nem vagyok rászorulva. Mint ahogy arra sem, hogy kamu képekkel próbálkozzak, hátha valaki legalább online hozzámszól, nekem irl elég egy mosoly, mert nem egy beles alkesz vagyok. Az euro meg kit érdekel, az csak a forinthoz képest érdekes. Szemlátomást a pénzügyekhez is annyira értesz, mint a csajozáshoz.
2023. febr. 25. 12:19
 106/177 A kérdező kommentje:

Állítólag te jársz pénzügyi zseniként norvég koronát váltani forintra, aztán eurora.

Biztosan nem keresel annyit mint én norvég szinten. Kit érdekel, hogy te keresel ott mondjuk 2 milliót? Annyit mint én itthon. Az a különbség, hogy ott 3000 Ft egy sör egy kocsmában itt meg 600 Ft. Ugyanez a többi dologgal is.

Ha nem keresel Norvégiában átszámítva 8-10 millió forint felett akkor nem egy szinten mozgunk.

Nálad biztosan jobban értek hozzá azokután amilyen hülyeségeket leírtál már csak 2 válaszban.

2023. febr. 25. 12:32
 107/177 anonim ***** válasza:
94%
Ott bukod, hogy egy gazdagabb tehetős pasi nem egy kocsmába fog beülni meginni egy sört, hanem egy elegánsabb helyre, ahol elkèrik mèg egy nevenincs Dreher márkáèrt is az 1000 Ft őt.🤣
2023. febr. 25. 12:42
 108/177 A kérdező kommentje:

Senki nem beszélt arról, hogy ki hova ül be, összehasonlítás volt.

Attól, hogy leírom, hogy egy panel már 30 millió , nem jelenti azt, hogy panelba akarok költözni..

Ne égesd magad tovább cicám.

2023. febr. 25. 12:51
 109/177 anonim ***** válasza:
100%
Kb olyasmi vagy mint Danny DaVito?
2023. febr. 25. 12:54
 110/177 A kérdező kommentje:

Semmi hasonlóság nincs.

2023. febr. 25. 12:57
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!