Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jóképű férfi képeivel használom a társkeresőt akkor rengeteg nővel beszélgetek akik jó beszélgetőpartnernek tartanak ha sajáttal akkor esélyt sem kapok a beszélgetésre, hogyan mutassam így meg a jó belsőm, ha esélyt se kapok rá a külső alapján?
Sikeresebb vagyok mint te, igen. Olyan területen ahol tenni kell érte.
Te miben vagy sikeres? Hogy úgy születtél, hogy jól nézel ki és ezért kelendő vagy? Ebben mi a siker?
140
Istenem, ekkora íkúnulla ember, mint te. :DD Beszarok, milyen ostoba vagy. Természetesen nem 1:1-hez az arány, de nem is 1:2-höz.
180 centihez egy férfi szerintem kb 80 kilóval esztétikus, hacsak nincs szétgyúrva. Nyilván átlagról beszélünk, nem föltétlenül a zéró testzsírszázalékos fitnesszmodellekről.
A kérdező viszont, 170 (!!!) centihez 100 (!!!) kiló. :D Sikerül ezt valahogy összeraknod abban a fonnyadt agyadban? :))))))
141
Most akkor mégiscsak jol nézek ki? Össze vagyok zavarodva. :D
#140 én nem az vagyok akire gyalázkodsz, de állítsd le magad.
Te idiótázol másokat aki ilyen hülyeségeket írsz hogy 180 centi mellett nem nagydarab a 90-100 kilós?? Akár háj, akár izom, az már kisgömböc vagy háromajtós szekrény. Egyik se vonzó. 180 körül maradjon 80 kiló körül ha izmos. Ha átlagos akkor kevesebb.
Ennyire nem tudsz olvasni/értelmezni/felfogni valamit? Olvasd újra , ha úgyse érted, akkor zárd be a böngészőt.
#145 milyen tinédzser fiú testalkat? Tudod te mi az?
A kérdező Shrek nagyon alacsony férfiként. De jó, mivel fel őtt férfi, legyen 70 kiló mellé. De tudod te hány kiló egy átlagos 170 centis 14-15 éves kamaszfiú? Kb 55. Na ez a tinifiú test. Amikor megnyúlik de még nagyon vézna. Aztán nő is (szerencsétlen esetben nem) és erősödik. De a felnőtt férfinál igenis iránymutató az egyszerűsített Broca index: testmagasság - 100.
Azaz a 180 centis férfi is 80 kiló körül normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!