Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha jóképű férfi képeivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha jóképű férfi képeivel használom a társkeresőt akkor rengeteg nővel beszélgetek akik jó beszélgetőpartnernek tartanak ha sajáttal akkor esélyt sem kapok a beszélgetésre, hogyan mutassam így meg a jó belsőm, ha esélyt se kapok rá a külső alapján?

Figyelt kérdés
31/F
2023. febr. 25. 09:08
 141/177 A kérdező kommentje:

Sikeresebb vagyok mint te, igen. Olyan területen ahol tenni kell érte.

Te miben vagy sikeres? Hogy úgy születtél, hogy jól nézel ki és ezért kelendő vagy? Ebben mi a siker?

2023. febr. 25. 15:13
 142/177 anonim ***** válasza:
97%

140

Istenem, ekkora íkúnulla ember, mint te. :DD Beszarok, milyen ostoba vagy. Természetesen nem 1:1-hez az arány, de nem is 1:2-höz.

180 centihez egy férfi szerintem kb 80 kilóval esztétikus, hacsak nincs szétgyúrva. Nyilván átlagról beszélünk, nem föltétlenül a zéró testzsírszázalékos fitnesszmodellekről.

A kérdező viszont, 170 (!!!) centihez 100 (!!!) kiló. :D Sikerül ezt valahogy összeraknod abban a fonnyadt agyadban? :))))))

2023. febr. 25. 15:13
 143/177 anonim ***** válasza:
100%

141

Most akkor mégiscsak jol nézek ki? Össze vagyok zavarodva. :D

2023. febr. 25. 15:14
 144/177 anonim ***** válasza:
97%

#140 én nem az vagyok akire gyalázkodsz, de állítsd le magad.

Te idiótázol másokat aki ilyen hülyeségeket írsz hogy 180 centi mellett nem nagydarab a 90-100 kilós?? Akár háj, akár izom, az már kisgömböc vagy háromajtós szekrény. Egyik se vonzó. 180 körül maradjon 80 kiló körül ha izmos. Ha átlagos akkor kevesebb.

2023. febr. 25. 15:14
 145/177 anonim ***** válasza:
0%
1-2 válaszoló megint oda lyukad ki hogy az inceleknek igaza van! A nőknek a tinédzser fiú testalkat kellene a 30 pluszus ferfiaktól is. Ez olyan mint hogy ismerkedtem egy csajjal (akkor én 87 kg voltam) váltig állította hogy utalja a palcika fiukat. Nem lett kapcsolat. Később rá néztem a Facebook profiljara és kivel jött össze? Komolyan mondom ha 65 kg volt a srác itt levagom a faxomat.
2023. febr. 25. 15:25
 146/177 anonim ***** válasza:
95%
Lol, 80 kiló az hol tinédzser?? Ha meg így van, akkor tessék alkalmazkodni. Nekünk sem sír a szánk, hogy már nem a Willendorfi Vénusz meg a Rubens festményei a menők...
2023. febr. 25. 15:28
 147/177 A kérdező kommentje:

Ennyire nem tudsz olvasni/értelmezni/felfogni valamit? Olvasd újra , ha úgyse érted, akkor zárd be a böngészőt.

2023. febr. 25. 15:29
 148/177 anonim ***** válasza:
100%

#145 milyen tinédzser fiú testalkat? Tudod te mi az?

A kérdező Shrek nagyon alacsony férfiként. De jó, mivel fel őtt férfi, legyen 70 kiló mellé. De tudod te hány kiló egy átlagos 170 centis 14-15 éves kamaszfiú? Kb 55. Na ez a tinifiú test. Amikor megnyúlik de még nagyon vézna. Aztán nő is (szerencsétlen esetben nem) és erősödik. De a felnőtt férfinál igenis iránymutató az egyszerűsített Broca index: testmagasság - 100.

Azaz a 180 centis férfi is 80 kiló körül normális.

2023. febr. 25. 15:32
 149/177 anonim ***** válasza:
100%
147 Ojj, ojjj... Valakit önellentmondások kaptak és bedurcult. :D
2023. febr. 25. 15:33
 150/177 anonim ***** válasza:
100%
#132 az biztos, hogy több csajt dugtál meg mint én, ugyanis én egyet sem, mert hetero vagyok. Azt hogy sikerült a beteg, elivott agyaddal összehozni, hogy szerinted férfi vagyok? :D Én nem dugni szoktam amúgy sem, hanem szeretkezni, és van kivel, neked meg rohadt sok pénzedbe, és hónapokba kerül találni egyáltalán egy olyan prostit, aki visszafojtja az öklendezését a hájas, törpe, puhány féregtested láttán. Mint mondtam, hetero vagyok, de ezerszer inkább lennék egy másik lánnyal, még ha öklendezek is közben, mint egy alkesz, büdös zsírtörpével, hogy a belem is kihányjam.
2023. febr. 25. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!