Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi jóképűnek születi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi jóképűnek születik azzal kvázi bérletet kap a nőkre ha meg egy férfi nem jóképű akkor egy jegyért is keményen meg kell küzdenie?

Figyelt kérdés
Miért azt favorizálják a nők akik semmit nem tettek az életükben le az asztalra csak szimplán szerencsés génekkel születtek?
2023. febr. 23. 16:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/86 anonim ***** válasza:
81%
Te mit tettél le az asztalra, hogy alaptalanul is így ítélkezel a női nem és számtalan férfi felett?
2023. febr. 23. 16:45
 2/86 anonim ***** válasza:
87%
Mert te nem ugranál egy csinos nőre szó nélkül? Szemben egy csúnyával, akire csak akkor, ha nincs más, vagy ha megkedveled annyira, hogy szebbnek lásd a külsejét.
 3/86 anonim ***** válasza:
89%
Neked jobban tetszenek a ronda nők, mint a szépek?
 4/86 anonim ***** válasza:
0%
Azt hiszem én jóképű vagyok, de eddig szűz vagyok 30 éves korom ellenére. A szerelem ami számít, hogy odaadd neki amid van.
2023. febr. 23. 16:46
 5/86 anonim ***** válasza:
87%

Haverom 190 centis, sacc/kb. 85 kilós, sportos, és tényleg jóképű pasi.

Őt valóban megnézik a nők, és odamennek hozzá felszedni a szórakozóhelyeken meg az edzőteremben.

De amint megtudják, hogy az anyjával lakik és őr, egyből kukázzák.

2023. febr. 23. 16:46
 6/86 anonim ***** válasza:
61%
Miért kell egy kalap alá venni minden nőt? Te mit tettél le az asztalra a sok idióta kérdéseden kívül, ahol a nőket szídod ahelyett, hogy felfognád nem a pofáddal van a baj hanem azzal, hpgy idióta felfogásod van?
2023. febr. 23. 16:47
 7/86 anonim ***** válasza:
81%
Mert a buta/flegma de csini nőket nem hordozzák tenyerükön a férfiak, csak mert jó génekkel születtek? Mekkora képmutatás...
2023. febr. 23. 16:47
 8/86 anonim ***** válasza:
82%

Lefogadom, hogy ez már megint a hülye Shrek.

Prostituáltakon kívül akkor sem fog veled soha más szóbaállni, nyominger. Ahogyan eddig se.

2023. febr. 23. 16:51
 9/86 anonim ***** válasza:
82%

Senki sem mondta azt hogy igazságos az élet. Mondok mást! Én sem nyertem a genetikai lottón. Nem is születtem gazdag családba. Nem is volt sikerem a nőknék.

Viszont, és itt jön a lényeg, jelenleg van egy nálam klasszisokkal szebb feleségen, családom, mondhatni vagyonom.

Tudod mi a lényeg? Az hogy hiába születik bele a jóba valaki, nem biztos hogy élni is tud vele. Hiába keres valaki sokat, semmire sem viszi.

Ha valaki nem tud megtakarítani, elveri hónapról hónapra a pénzét, az sehova nem jut. Ha valaki jóképű de balfsz, nem megy vele semmire. A pénzszórás gazdaságilag olyan mint az egyéjszakás dugások. Pillanatnyilag jó buli, de nem vezet sehova. Férfiként kell hogy legyenek olyan attitűdjeid, kompetenciáid amire alapozni tudsz. Annó n is azt hittem hogy megszívtam, de igazából elvittem a jackpot-ot. Én megdolgoztam a sikerért, addig a jóképű ismerőseim azt hitték a kinézetük elég lesz az üdvösséghez. Pár évig igen...

Még egy fontos dolog! Hova van az leírva, hogy a jóképűség egyenlő az életképességfel és a társas kapcsolatokkal?

2023. febr. 23. 16:51
 10/86 anonim ***** válasza:
80%
A külsõ max szexet jelent, ha emellé kibírhatatlan vagy, csak a testedért fognak használni. Ha neked ez is elég, az baromira árulkodik.
2023. febr. 23. 16:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!