Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi jóképűnek születik azzal kvázi bérletet kap a nőkre ha meg egy férfi nem jóképű akkor egy jegyért is keményen meg kell küzdenie?
Haverom 190 centis, sacc/kb. 85 kilós, sportos, és tényleg jóképű pasi.
Őt valóban megnézik a nők, és odamennek hozzá felszedni a szórakozóhelyeken meg az edzőteremben.
De amint megtudják, hogy az anyjával lakik és őr, egyből kukázzák.
Lefogadom, hogy ez már megint a hülye Shrek.
Prostituáltakon kívül akkor sem fog veled soha más szóbaállni, nyominger. Ahogyan eddig se.
Senki sem mondta azt hogy igazságos az élet. Mondok mást! Én sem nyertem a genetikai lottón. Nem is születtem gazdag családba. Nem is volt sikerem a nőknék.
Viszont, és itt jön a lényeg, jelenleg van egy nálam klasszisokkal szebb feleségen, családom, mondhatni vagyonom.
Tudod mi a lényeg? Az hogy hiába születik bele a jóba valaki, nem biztos hogy élni is tud vele. Hiába keres valaki sokat, semmire sem viszi.
Ha valaki nem tud megtakarítani, elveri hónapról hónapra a pénzét, az sehova nem jut. Ha valaki jóképű de balfsz, nem megy vele semmire. A pénzszórás gazdaságilag olyan mint az egyéjszakás dugások. Pillanatnyilag jó buli, de nem vezet sehova. Férfiként kell hogy legyenek olyan attitűdjeid, kompetenciáid amire alapozni tudsz. Annó n is azt hittem hogy megszívtam, de igazából elvittem a jackpot-ot. Én megdolgoztam a sikerért, addig a jóképű ismerőseim azt hitték a kinézetük elég lesz az üdvösséghez. Pár évig igen...
Még egy fontos dolog! Hova van az leírva, hogy a jóképűség egyenlő az életképességfel és a társas kapcsolatokkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!