Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi jóképűnek születi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi jóképűnek születik azzal kvázi bérletet kap a nőkre ha meg egy férfi nem jóképű akkor egy jegyért is keményen meg kell küzdenie?

Figyelt kérdés
Miért azt favorizálják a nők akik semmit nem tettek az életükben le az asztalra csak szimplán szerencsés génekkel születtek?
2023. febr. 23. 16:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező, kizárt dolognak tartom, hogy annyira sikeres lennél, amennyire leírod!

Ha valaki sikeres, az sugárzik róla, és azzal a pozitív kiszgárzással, ami a sikeres férfi sajátja, kizártnak tartom, hogy valaki 0 %-ban legyen sikeres a nőkkel való ismerkedésben.

2023. febr. 24. 07:59
 62/86 anonim ***** válasza:

Ez van ezt dobta a gép...

Sajnos sokkal nehezebb így találni.

2023. febr. 24. 09:26
 63/86 A kérdező kommentje:

Az kevés, hogy neked tetszik, ahogy te is írod, olyan nincs, hogy 1000-ből 1000 nőnek tetszen valaki de olyan van, hogy 1000-ből legalább 980 azt mondja, hogy ez jóképű férfi, a többi meg hazudjon valamit. Ilyen kategória a Brad Pitt génlottó nyertes kategória.

Az, hogy te ilyenekkel érvelsz, hogy nem kopaszodik a párod már jól mutatja, hogy ezen szint közelében sincs.

Valakinek elég a csirkefarhát is, valaki meg a marhahúst kedveli abból is a bélszínt. Ennyi.

Amikor meg megbánt, vagy pár év múlva mikor szétmentek akkor menne a köpkölődés. Vagy ha esetleg belelátnál a fejébe, asszem...

Nem értem miért jöttök vagy jössz ezzel, tényszerűen nem vagyok az. Egy pszichopata nem tud őszintén sírni, én tudok. Egy pszichopata nem tudja szeretni a szüleit, én szeretem őket. Főleg nem egy állatot mint egy családi kutyát.

2023. febr. 24. 19:07
 64/86 A kérdező kommentje:

Lenne olyan nő akit könnyen megkaphatnék, de nekem kizárólag csinos és szép nő kell. A többi nem érdekel.

Golddigger pedig nem érdekel ezen a szinten, mivel a legtöbb csak prosti barátnőnek álcázva magát. Igazi barátnőfeelinges golddigerhez milliárdos színvonal szükséges.

2023. febr. 24. 19:09
 65/86 anonim ***** válasza:
100%
Az jó ha neked szép nő kell. De akkor miért vagy felháborodva azon hogy a nőknek meg jóképű férfi kell?? Te miért favorizálod ennyi erővel a szép nőket?
2023. febr. 24. 19:17
 66/86 anonim ***** válasza:

Definiáld nekem akkor, légy szíves a "csinos és szép nő" fogalmát!

Mert az én értékrendem szerint nem a műkörmös, szolis, magassarkús szöke plázacica a csinos és szép nő.

Nálam bőven csinos és szép nő egy egyszerű lány is, mindenféle efféle nélkül, a maga egyszerű szépségében. Még kívánni is jobban tudok egy ilyen nőt, mert a műnőket.

2023. febr. 24. 19:21
 67/86 A kérdező kommentje:

Egy férfi és nő működésé más, legalábbis annak kellene lennie, illetve az volt amíg nem fordult ki a világ magából. Ezt hosszabban már többször kifejtettem.

Valamint én adok egy átlagos kinézetet, mellette átlagfeletti sikert és átlagfeletti keresetet. A nő meg adja cserébe a szépségét. Kvázi így egyenlő a mérlegnyelve.

2023. febr. 24. 19:22
 68/86 A kérdező kommentje:

Már többször írtam példákat. Celebstátusz nélkül, csak a kinézetet figyelembe véve. (Azért őket említve mert sokan ismerik, könnyen kereshető, nem kell nők képeit linkelgetni.)

Ripli Zsuzsi, Kiss Ramóna, Nádai Anikó, Szabó Zsófi, Dukai Regina, stb.

2023. febr. 24. 19:23
 69/86 anonim ***** válasza:
82%

“nekem kizárólag csinos és szép nő kell. A többi nem érdekel.”

Először is: kutyát nem érdekli neked mi kell, úgy sem lesz az életben ilyen nőd.

Másodszor: Ilyen alapon akkor meg a csinos és szép nőknek kizárólag a helyes, jóképű és sportos férfiak kellenek, a többi nem érdekli őket, így értelemszerűen te sem. Történet vége! Mit nem értesz ezen?? Te a végletekig felszínes vagy, egekben levő elvárásokkal, olyan nőt akarsz, aki messze nem a te súlycsoportod külsőre, aztán meg vérig vagy sértődve és hisztikézel naphosszat az, ha a szép nőknek is vannak elvárásaik. Ráadásul ők legalább azt várják el, amit ők maguk is tudnak nyújtani: a sportos/edzett test, igényes, csinos öltözködés, ápolt haj, szép pofi stb. Feldughatod a pénzed, mielőtt ezzel jössz, mert pénzzel bizony se szerelmet, se testi vonzalmat NEM tudsz venni. Aranyásót találhatsz, aki viszont nem fog sem szeretni, sem vonzódni hozzád, csak elvisel a pénzért cserébe. Ez van, kiírhatsz még 86 kérdést, a szép és csinos nőknek akkor sem fogsz kelleni, sőt leginkább senkinek sem, mert neked a belsőd - amivel részben kompenzálhatnád a külsőd - is undorító.

2023. febr. 24. 19:24
 70/86 anonim ***** válasza:
83%
Ma már a nők is sikereket érnek el. Csak mondom. Kifoedult magából a világ? Miért mert végre egyenrangúak a nök és férfiak? Ne hülyéskedj már ideje felébredni.
2023. febr. 24. 19:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!