Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi jóképűnek születi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi jóképűnek születik azzal kvázi bérletet kap a nőkre ha meg egy férfi nem jóképű akkor egy jegyért is keményen meg kell küzdenie?

Figyelt kérdés
Miért azt favorizálják a nők akik semmit nem tettek az életükben le az asztalra csak szimplán szerencsés génekkel születtek?
2023. febr. 23. 16:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 A kérdező kommentje:

31 éves koromra vezetői pozícióba kerültem. Az átlagfizetés sokszorosát keresem.

Egy férfi igényeit és preferenciáit ne hasonlítsuk már össze egy nőével. Legalábbis egy normális világban nem szabadba, bár már kifordult magából a világ a social media agymosása miatt.

Nem, lásd a 2esnek szóló válaszom.

Csak éppen a haverod ha nem hülye akkor simán megfekteti az összes ilyen nőt, maximum nem marad velük együtt hosszútávon, de biztos talál olyat aki így is vele marad. Ha valaki nem néz ki jól, de mellette sikeres akkor annak alig jut nő, maximum pénzért tehát még így is jobban járt. Az meg, hogy ilyen adotsságokkal csak ide ér el az már a saját szerencsétlensége, és az ilyen béna férfiak kapják ezeket a jutalmakat, hihetetlen. Én ha ilyen külsővel rendelkeznék már ennél is többre vittem volna, pedig így is átlagfeletti teljesítmény amit elértem már ilyen fiatalon.

31 éves koromra vezetői pozícióba kerültem. Az átlagfizetés sokszorosát keresem.

Egy férfi igényeit és preferenciáit ne hasonlítsuk már össze egy nőével. Legalábbis egy normális világban nem szabadba, bár már kifordult magából a világ a social media agymosása miatt.

2023. febr. 23. 16:53
 12/86 anonim ***** válasza:
78%

Ha egy nő szépnek születik azzal kvázi bérletet kap a férfiakra ha meg egy nő nem szép akkor egy jegyért is keményen meg kell küzdenie?

Miért azt favorizálják a férfiak akik semmit nem tettek az életükben le az asztalra csak szimplán szerencsés génekkel születtek?

Ez így hogy hangzik?

2023. febr. 23. 16:54
 13/86 anonim ***** válasza:
83%
Ha mar a ronda szülei akiknek a genjeit viszi, egymásra találtak akkor ő is tud
2023. febr. 23. 16:56
 15/86 A kérdező kommentje:

Szerencséd volt, 1000-ből 1 férfi voltál aki kifogott egy jó nőt, már ha valóban jó nő. Mert hallottam már én ezt sok férfitől, hogy kifogta a jackpotot pedig ő nem néz ki jól, aztán megmutatta a jackpotról a képet én meg néztem, hogy most ez komoly?

Sikeres vagyok a munkában és én sem a családom vagy bármi miatt, hanem a saját tulajdonságaim és teljesítményemből fakadóan. Ha emellé jóképűnek születtem volna akkor úgy írnának le mások még az itt gyűlölködő nők is mint valami istent. De persze mivel nem vagyok jóképű, így semmibe nézik az összteljesítményem ami bőven átlagfeletti , míg agyondicsérnek valami árufeltöltő bal....-t mert jóképűnek született, kvázi 0 önteljesítmény de még is ő a jó férfi nem én. Na persze.

Engem ugyan nem érdekelne miért akarna használni egy csinos és szép nő, alapvetően én is használni akarom az ő testét.

2023. febr. 23. 16:58
 16/86 A kérdező kommentje:

Van aki nem éri be egy átlagos nővel mivel ő sem átlagos más területen.

2023. febr. 23. 16:59
 17/86 anonim ***** válasza:
91%

"Egy férfi igényeit és preferenciáit ne hasonlítsuk már össze egy nőével."

De.

2023. febr. 23. 17:01
 18/86 A kérdező kommentje:

Nem lehet ezt összehasonlítani. Máshogy működik egy férfi és egy nő.

Egy normális világban pláne, ahol még nem mosta ki a nők agyát a social media és nem lettek mesterséges a piedesztálra emelve.

2023. febr. 23. 17:04
 19/86 anonim ***** válasza:
83%
Nem működünk máshogy. Emberek vagyunk. Nekünk is a szép tetszik. Mindig az tetszett.
2023. febr. 23. 17:05
 20/86 anonim ***** válasza:
86%
Ne válaszoljatok neki. Még arra se veszi a fáradságot, hogy másként fogalmazzon. Gondoljatok bele, az is lehet, hogy egy bot hülyít titeket újra meg újra.
2023. febr. 23. 17:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!