Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi jóképűnek születik azzal kvázi bérletet kap a nőkre ha meg egy férfi nem jóképű akkor egy jegyért is keményen meg kell küzdenie?
"a nők akik semmit nem tettek az életükben le az asztalra"
He? Én is tanultam sok-sok évig, én is karriert építek, sokat keresek és megteremtem az életem alapjait. Arról nem beszélve, mi meló lesz majd a gyerekvállalásban pl. Szerinted kollektíven miért is nem teszünk le semmit az asztalra?
Jaj közben leesett, hogy ez csak szokásos bolond :D
Az volt már, hogy ő mekkora vezető és a jólétét mutatja a sörhasa, mert jókat eszik-iszik? 😂
Jól van pubi, hajrá:D
Nekem gyakorlatilag az a bajod, hogy a nők is szeretnék élvezni a szexet.
Az természetes, hogy te szeretnéd. Miért nem érted meg, hogy egy nő is szeretné? Nekünk is tud a testünk olyat, hogy orgazmus. Az egy dolog, hogy te kategorikusan kijelented, hogy téged nem érdekel, hogy egy nő élvezi-e veled a szexet, de azt miért várod el, hogy egy nő a te kedvedért mondjon le a szexuális örömökről (ugyanis vonzalom nélkül nem fogja élvezni)?
Miért nem maradsz a prostiknál? Ők teljesen azt nyújtják neked, amit szeretnél. Miért várod el, hogy valaki elb.assza rád a teljes életét? Mikor találhat férfit, aki sokkal jobban néz ki nálad, értelmesebb és rendesebb nálad, valamint nem nézi le a nőket, és igénye van arra, hogy a nő is élvezze a szexet.
Ha olyan intelligensnek tartod magad, akkor nem kellene, hogy gondot okozzon ennek megértése, szimpla logika.
Ha egy kapcsolatról beszélnénk akkor nyilván érdekelne az is, hogy a nő is élvezze és tennék érte. Azt, hogy nem érdekel csak olyan válaszolókra írtam akik ilyen jellegűen tették fel a kérdésüket felém.
Meguntam már a prostikat, nem adnak olyan élményt mint egy olyan nő adna aki pénz nélkül adja át magát.
Tisztában vagyok mindezzel, csakhogy én tudok mást nyújtani, más területen sokkal több vagyok mint egy jóképű férfi. És elég szégyen, hogy egy nő abban méri a sikert, hogy valakit úgy pottyant ki az anyja, hogy jól néz ki és akkor na az egy sikeres férfi, hát nem. A sikeres férfi az én vagyok, csak mellette nem jóképűnek születtem így a NŐK TERÉN nem lehetek az.
"A sikeres férfi az én vagyok" ...tette hozzá a 85. GYK hisztike után.
🤡🤡🤡🤡😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!