Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi jóképűnek születik azzal kvázi bérletet kap a nőkre ha meg egy férfi nem jóképű akkor egy jegyért is keményen meg kell küzdenie?
Csak találgatni tudok mit jelenthet a "komenzálni" és a "siekres". Talán részeg vagy, hogy nem tudsz írni?
Maradjunk már Magyarországnál, ne világozzatok meg 1 milliárd nőzzetek.
Ha szét néz a környezetében és mondjuk fiatal 20-on éves nőként akar magának egy férfit aki nem idős, akkor nem túl sok olyan sikeres férfit talál mint én 31 évesen. Pláne nem jóképűt.
Kicsit elvagy szállva magadtól.
AZ írásról meg ne beszélj, mert a te szösszeneteidben is van bőven helyesírási hiba.
"Amikor a nők majd nyíltan kimondják, hogy nekik csak a külső számít ha az nincs meg onnantól STOP tábla van és az ilyen "belső tulajdonság , érzéki, kedves" meg hasonló dumákat levetkőzik magukról akkor majd igen, elfogadom. Addig nem amíg hazudoznak ebben a kifordult világban."
Nem tudom, a többiek hogy vannak vele (írjátok le nyugodtan! :)), de én nem fogom "levetkőzni" mert akkor hazudnék.
Komolyan a hatalmas nagy eszeddel nem érted meg, hogy külső és a belső IS fontos? MINDKETTŐ, érted??? Az, hogy van olyan nő, aki összejön olyan jóképű palival, aki belsőre sz.ar, rólam nem mond SEMMIT.
Képzeld el, hogy én olyan "pofátlan" szörnyeteg vagyok, hogy a jóképűek közül választok olyat, aki belsőre is megfelel.
Az pedig egyénfüggő, hogy kinek mi a jó belső.
Engem pl. nem érdekel a vezető pozíció, nem érdekel, hogy keres-e havi másfél milliót vagy nem. Ellenben, aki így lenézi a nőket, az nálam belsőre egy olyan szintet képvisel, hogy bármire megesküszöm, hogy ha látnám vízben fuldkokolni, akkor nem hívnék segítséget, nem tennék semmit. És nem érdekel, hogy állításod szerint te élőben nem ezt mutatod a nőknek. Hiába játszod meg magad, mi tudjuk, hogy egy utolsó patkány vagy, és nincs semmiféle kiemelkedő belsőd.
Dögölj meg.
"És elég szégyen, hogy egy nő abban méri a sikert, hogy valakit úgy pottyant ki az anyja, hogy jól néz ki "
És elég szégyen, hogy valakit úgy pottyant ki az anyja, hogy abban méri nőt, hogy hogy néz ki.
Mert hozta a tipikus buta nő formáját. A 20 ezer forintot miért tartotta meg?
De ti nem juttok jóképű férfihez, ne beszéljetek már így erről a témáról. Főleg nem sikeres és jóképű férfihez aki a top 0.1% nőkből csemegézik az itteni elhízott, átlagalatti, gyakorin okoskodó nőkkel szemben.
Hogyne érdekelne, hogy mennyit keresek, amikor a kis panel albérletből elakarsz költözni , meg több szoba, nagyobb ház, udvar kell a kölöknek akkor bizony jól jönne az a pénz.
Szép kis utolsó bekezdés amit leírtál, legalább kimutattad a fogad fehérjét. Ne aggódj én is hasonlóan járnék el. Bár lehet megkérdezném a hölgyet, hogy nem jóképű férfi segítségét is elfogadja e?
Minden férfi úgy méri , csak valaki leadja a szintet azért, hogy lukhoz jusson.
"De ti nem juttok jóképű férfihez, ne beszéljetek már így erről a témáról. Főleg nem sikeres és jóképű férfihez aki a top 0.1% nőkből csemegézik az itteni elhízott, átlagalatti, gyakorin okoskodó nőkkel szemben."
De igen, jutottam. Jóképű és sikeres. Mondjuk lehet, neked nem számítana annak, mert nincs vezető pozícióban, de bőven átlag feletti fizetése van, és a munkahelyén elismert a szakértelme.
Én pedig sem átlag alatti, sem elhízott nem vagyok, épp az ellentéte. Nem magadból kell kiindulni, és a mértéktelen, undorító sörvedelésedből és zabálásodból, és persze a leokádnivaló,. sza.r dagadt testedből.
Nem volt, hanem az is. És nem, nem Brad Pitt kinézetű. Mert szerinted csak szőke, kékszemű lehet jóképű?
Amúgy ha akkora intellektusod van, meg olyan komoly pozíciód, és annyit tapasztalatod, akkor miért hiszed azt, hogy mindenki, aki nem vezető, valami alacsony szintű munkát végezhet csak? Szerinted nincsen pl. multiknál millió átlagnál jobban fizető, de nem vezető pozíció, ahová szaktudás kell és diploma?
Brad Pitt nem csak szőke, hanem más hajszínnel is jelentkezett már, itt nem ezen van a hangsúly hanem az arcformán.
Biztos vagyok benne, hogy akiről beszélsz nem a mindenki által elfogadott jóképű férfi volt, csak neked bejött.
Az, hogy a multiban odadobnak egy IT-snak 1 milliót az nem jelenti azt, hogy 1 szinten lesz velem. Sem fizetésileg, pozícióban pláne nem.
Dugulj már el!
Inkább azon gondolkozz el, hogy miért tartjuk sokkal többre nálad a szerinted nem jó képű és szerinted csóró barátainkat, társainkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!