Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok van hogy nem nyittok egy fiú felé mert túl jóképűnek tartjátok? Hogy van ez nálatok?
Túl jóképű... Az meg mi a frászt jelent?
Akkor nem nyitok felé, ha antipatikus.
Inkább én is azt mondanám, amit az első,de annak nem feltétlenül van köze a jóképűséghez. Vagyis nem mindig, de a rajongótáborral rendelkező férfiakat kerülöm. Kell a fenének a dráma, meg a játszmázás, ami az ilyenekkel jár.
De pusztán azért, mert jóképű, nem. Inkább a viselkedése, társasági élete tud taszítani, ha olyan.
Régebben nem mertem nyitni a számomra 10/10-es srácok felé, mert olyan sztereotíp módon gondolkoztam mint itt is páran. Hogy biztos megcsal majd, mert van mellettem 10 nője, tuti nem hűséges, csak kihasználna, stb. Aztán rájöttem, hogy mindez személyiség kérdése, nem a kinézeté. Csalt már meg ill. vert már át olyan srác is, akinek adtam ugyan esélyt, mert nyitott voltam felé de nagy jóindulattal sem egy főnyeremény.
Szóval butaság a vonzóbb srácoktól elzárkózni mert csak azért mert nagyon jól néh ki, nem azt jelenti, hogy buta, felszínes, hűtlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!