Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi jóképűnek születik azzal kvázi bérletet kap a nőkre ha meg egy férfi nem jóképű akkor egy jegyért is keményen meg kell küzdenie?
De ez nőknél is így van kérdező. Minél jobban néz ki kvázi annál kevesebbet kel lfelmutatnia más téren. Férfiaknál szintén működik ez.
Egy szép nő megteheti (persze ha van hozzá gyomra), hogy keres maga mellé egy gazdag palit, aki majd eltartja cserébe "csak" szexelnie kell egy olyan emberrel akihez amúgy nem vonzódik.
Na most te ezt bevállalnád?
Nagyon jó pasiként ugyanezt meg lehet csinálni, csak akkor öreg, szottyadt, de gazdag mamikat kell kúrogatni.
Persze ezek eléggé a végletek, de alapvetően igaz, hogy minél jobban néz ki valaki, nemtől függetlenül annál több előnnyel indul. Akár egy állásinterjún is több esélye lesz magasabb fizuért, jobb pozícióba kerülni, még kevesebb tudással is, de azért itt is van egy határ. Ha atom bamba és az első megszólalásából ki lehet venni, hogy kb. segghülye, akkor hiába a jó külső, maximum ilyen Pumped Gabó szinten fog tudni létezni.
Az élet ilyen sajnos, rohadt igazságtalan.
Valaki iszonyat sok tehetséggel megáldva, keményen dolgozva is lehet, hogy a híd alá kerül, valaki pedig a legnagyobb szarrágó emberként is a csúcsra jut.
Ha pedig te személy szerint ennyire jó karriert futottál be, és tényleg jól keresel, akkor miért nem próbálsz meg jó pasi lenni? Pénzzel manapság elég sok mindent el lehet érni, menő, hozzád illő stílusos ruhák, normális hozzád passzoló frizura, arcszőrzet de akár plasztikai beavatkozások is szóba jöhetnek. Ha van pénzedl igénybevehetsz olyan szolgáltatásokat amelyeket esetleg a többség nem vagy csak gagyibb minőségben engedhet meg magának. Járhatsz bőrgyógyászhoz, menő borbélyhoz, fodrászhoz, különös figyelmet fordíthatsz a testi (és lelki) egészségedre, magánegészségügyi ellátás, welnessezés stb stb.
Manapság nincs megtiltva férfiként sem, hogy kiemelt figyelmet fordíts a külsődre, persze csak ha bírja pénztárcád és valóban úgy érzed a külsőd miatt nincs szerencséd a nőknél.
"Ha egy kapcsolatról beszélnénk akkor nyilván érdekelne az is, hogy a nő is élvezze és tennék érte. "
De azt nem érted, hogy ha FIZIKAILAG nem vonzódik hozzád a nő, akkor NEM FOGJA veled élvezni? Nem tetszel neki, nem izgul fel. Ahogy te sem izgulsz rá egy olyan nőre, aki neked nem szép.
A nők többsége SOHA nem izgulna fel egy 170 cm magas, 100 kilós pasasra, érted? Lehet, hogy neked ez nem tetszik, de így van. És onnantól, hogy nem izgul fel, nem tudna többet nyújtani neked, mint a prostik.
A pénzedre, státuszodra nem fog felizgulni és szeretni sem fog téged ezek miatt senki.
"csakhogy én tudok mást nyújtani, más területen sokkal több vagyok mint egy jóképű férfi."
Lehet, hogy újat mondok, de a jóképű férfiak között is van mindenféle.
És némelyik SOKKAL TÖBBET is tud nyújtani.
Shrek az istenít már! Elmenjek futni veled munka után? Pár hónap alatt lemegy a sörhasad és addig se nyavajogsz itt tovább.
De ha lusta vagy változtatni akkor maradj a prostiknál! Normális kinézetű nő nem fog leállni egy dagadékkal fogd már fel!
Milyen összefüggés van a pénz és egy frizura meg kondibérlet között? Ezt még egy átlag proli is megengedheti magának. 2-3 napi étel-ital fogyasztásom többe kerül mint ezek 1 hónapra.
Egy szép és csinos nő aki golddigger és barátnőfeelinget ad hosszútávon, illetve nem megy félre azt elfogadnám, igen. Viszont ehhez nem elég az én fizetésem, ehhez milliárdos bevétel kell.
Olyan golddigger meg aki egyenlő egy prostival az nem hiányzik, akkor simán prostizok inkább.
Korábban olyan 27 éves koromig adtam erre, a ruhákra, a frizurára, sportosabb testalkatra, stb. ez semmit sem ér ha nincs mellette jóképű arc, amit csak a születés adhat. Plasztikai műtéteket meg hagyjuk, illetve az se tud ilyet változtatni természetesen.
Amikor a nők majd nyíltan kimondják, hogy nekik csak a külső számít ha az nincs meg onnantól STOP tábla van és az ilyen "belső tulajdonság , érzéki, kedves" meg hasonló dumákat levetkőzik magukról akkor majd igen, elfogadom. Addig nem amíg hazudoznak ebben a kifordult világban.
"Egy szép és csinos nő "
Dugulj el te szerencsétlen rinyagép! Neked is szép nő kell!!!
Mivel én letettem már valamit az asztalra. Egy nő a szépségét nyújtja cserébe.
Egy nő ezzel kompenzálhat, ahogy egy férfi a sikereivel.
Mit nyújt egy jóképű férfi? Ugyanúgy a testét ha nem sikeres, márpedig a legtöbb ember nem az.
Amikor jön a kölök és a nő nagy házra meg nyugalomra vágyik azt vajon a jóképűsége fogja megteremteni a férfinek vagy egy átlagos férfi, átlagfeletti sikerekkel munkatéren fogja megteremteni neki?
És mi van, ha nem akar komenzálni, mert pl. nem csak szép, hanem siekres is?
Mi van, ha akar kompenzálni, csak éppen nem veled? Tele a világ más férfiakkal, akik jobban néz ki és ezerszer normálisabbak, mint te, a pénzed meg nem kárpótol mindent.
Én speciel jól keresek, bőven jobban, mint az átlag, de azért nem havi milliókat, viszont olyant választok, akit szeretek, és igen a pénzt is(!) nézem, hogy kb. keressen annyit, mint én, de soha nem jönnék össze olyannal, mint te, akkor sem, ha 5x annyit keresne, mint te.
"Amikor a nők majd nyíltan kimondják, hogy nekik csak a külső számít ha az nincs meg onnantól STOP tábla van és az ilyen "belső tulajdonság , érzéki, kedves" meg hasonló dumákat levetkőzik magukról akkor majd igen, elfogadom. Addig nem amíg hazudoznak ebben a kifordult világban."
Neked nincsenek vonzó belső tulajdonságaid, és a világot nem érdekli, hogy te mit fogadsz el és mit nem. Rá kéne jönnöd, hogy nem jó a gondolatmeneted, hiszen nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!