Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi jóképűnek születi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi jóképűnek születik azzal kvázi bérletet kap a nőkre ha meg egy férfi nem jóképű akkor egy jegyért is keményen meg kell küzdenie?

Figyelt kérdés
Miért azt favorizálják a nők akik semmit nem tettek az életükben le az asztalra csak szimplán szerencsés génekkel születtek?
2023. febr. 23. 16:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 anonim ***** válasza:
71%

Mert csak egyféle arcformával lehet valaki jóképű? :D

Engem az nem érdekel, hogy mindenki által elfogadott, vagy nekem tetszik. Ha én vonzódom hozzá szexuálisan, akkor az bőven jó.

Olyan férfi meg nincs aki mindenkinek tetszik. Csak olyan, akik sokaknak. De mindenkinek egy sem. A párom viszont hagyományos értelemben vonzó férfi sokaknak: Magas, széles vállú, helyes arcú, sok haja van, nem kopaszkodik, nincs elhízva, hanem sportos, stb.

Amúgy ez a múlt idő micsoda? Nem jóképű férfi "volt", hanem még mindig az, sőt, most igazán. :D Nem bejött, hanem bejön. Még mindig a társam.

"Az, hogy a multiban odadobnak egy IT-snak 1 milliót az nem jelenti azt, hogy 1 szinten lesz velem. Sem fizetésileg, pozícióban pláne nem."

És azzal mit kezdesz, aki teljes mértékben lesz.arja, hogy te ezt gondolod, és mondjuk megfelel neki egy értelmes, tanult férfi, akinek "csak" "odadobnak" egy normális fizetést? És mi van, ha valakinek nem számít az ilyen céges hierarchia és nem ez adja egy párkapcsolatban a másik értékét? Szerintem az ilyen gennyes, nárcisztikus alakok vesszőparipája, kevés felsővezetőt láttam, akire ez ne lenne igaz.

És még egyszer áll a kérdés: Miért kellene, hogy párkapcsolati szempontból érdekeljen egy nőt, miközben nem vonzódik hozzád? Nem fog vonzódni a pénzedhez, "státuszodhoz".

2023. febr. 23. 19:10
 52/86 anonim ***** válasza:
86%
Én igazából hálás vagyok neked, Kérdező. A kommentjeidet olvasva rájöttem, mennyire rendes férjem van. Megyek, meg is szeretgetem.
2023. febr. 23. 19:15
 53/86 anonim ***** válasza:
74%

53

Amióta itt van ez a véglény, szerintem 20x annyit ölelgettem, puszilgattam a vőlegényem, annyira hálás vagyok. :D

2023. febr. 23. 19:28
 54/86 anonim ***** válasza:
84%
Ezzel én is így vagyok, és én még azt tartottam tragédiának, hogy esténként a koszos zokniját az ágy mellé teszi nem a szennyesládába.
2023. febr. 23. 19:35
 55/86 anonim ***** válasza:
87%
Már megint ez az ütödött...
2023. febr. 23. 19:52
 56/86 anonim ***** válasza:
30%

Nehéz kérdés. Nyilván már a többiek megadták rá a választ.

Egyébként volt egy fickó, aki nagyon bejött, a külseje és a stílusa is, udvarolt, egyszóval nagyon megvolt a vibe. A közös házibuli óta nem hallottam felőle, csalódott is voltam, hogy akkor miért udvarolt.

De ő az anyjával lakik 28 évesen, felszínes, 10/10-es csajokat fűz (de csak alkalmira), nem olyan, mintha bármikor is benőne a feje lágya. Valószínűleg elszállt az agya a külseje miatt, nem is szeretne szerintem megállapodni.

Na ebből te most leszűröd, hogy milyen felszínes minden pasi, aki jól néz ki, és felszínesek azokca nők is, akik szóbaállnak vele.

De nagyrészt nem ez a helyzet, nem ez a valóság nagy átlagban, ahogy én ezt a pasast leírtam.

A valóság az, hogy mindenki megtalálja a hozzá valót, zsák a foltját. Lehet ezt szinezni, de nem érdemes. A lényeg, hogy saját magad legjobb verziója legyél, legyen jó dumád, önbizalmad, és megtalálod az igazit.

2023. febr. 23. 20:08
 57/86 anonim ***** válasza:
86%
Nem olvastam végig, volt már a szülői kutyás rész amikor bizonygatja hogy nem pszichopata?
2023. febr. 23. 20:14
 58/86 anonim ***** válasza:
64%

Icuka jósnő vagyok, 25.000 egy jóslás nálam de neked ingyen megmondom:

Sose lesz nőd.

2023. febr. 23. 21:33
 59/86 anonim ***** válasza:
75%

Kedves Kérdező!

Előrebocsátom, hogy 47 éves, már nem kevés élettapasztalattal bíró férfiként írok neked, hogy elmondjam, mi is a probléma veled. Próbálom ezt nem bántóan, hanem segítő szándékkal tenni.

Nos, az első dolog, amiben te, és a hozzád hasonló gondolkodású barátaid fordítva ültek a lovon, az az, hogy szinte látom magam előtt, ahogy sírva éneklitek a régi slágert: "vágyom egy nő után!"

Talán megdöbbent, amit most mondok, de férfi nem vágyik egy nő után. A nő? Na ő igen! Ő vágyik egy férfi után, és ez így van úgymond megírva, de te nem vágysz a nő után, ha férfi vagy, mert férfi vagy.

Te, ha úgy adódik, akkor kielégíted a nő vágyát, ha éppen rád vágyik, de te nem vágyakozol a nőre, legalábbis az elején. Ha a nő akar, akkor csatlakozik hozzád, az élezedhez egyenrangú társként, partnerként, de nem királynőként, akinek elvárásai vannak, hogy hogyan hordozd a tenyereden. Aki nöként ezt várná el tőled, azt nyugodtan ki is zárhatod a lehetőségek közül.

A második dolog az, hogy egyáltalán nem vagy tisztában azzal, hogy egy nő szemében mi tesz vonzóvá egy férfit. Hiába is próbálnám ezt leírni neked, úgyhogy inkább "hallgass meg" egy tanmesét, úgy talán jobban átmegy a mondanivalóm lényege!

Szép Szilvia, egy dekoratív, egyedülálló huszonéves nő péntek este elindul a kedvenc, elegáns szórakozóhelyére, nem titkoltan társkeresési szándékkal. Rendel egy italt és érdeklődve nézi az őt körülvevő egyedúlállókat, társaságokat, párokat.

Az ajtón két férfi lép be, Jóképű Jóska és Jóképű Jani, egypetejű ikrek. A megszólalásig hasonlítanak egymásra, az öltözékük is ugyanaz az elegáns öltöny. Mindkettő magas, sportos, harmincas, jóképü, tipikus chad. Jóska helyet foglal, kényelmesen hátradől, felnéz, mosolyog, sugárzik róla a megelégedettség és a magabiztosság. Jani görnyedten ül le, mintha kényelmetlenül érezné magát, a fejét lehajtja, és láthatóan haragszik az egész világra. Ugyanaz a testalkat, ugyanaz a szép férfiarc, de vajon Szilvia figyelmét melyik fogja felkelteni? Talált, süllyedt: Jóska!

Na de bonyolítsuk egy kicsit a történetet! Vonjuk ki a képletböl Jóskát! Jóska telefont kap: a felesége hívja, hogy a kislányuk belázasodott. Felöltözik, fizet, testvérét, aki viszont egyedúlálló, arra biztatja, hogy maradjon bátran és ismerkedjen.

Szilvia kicsit csalódottan néz utána, aztán Janira néz. Majd elfordítja a fejét. Abban a pillanatban egy négyfős férfitársaság élén belép Átlagos Áron. Legalább három ponttal kevesebb egy tízes skálán, mint Jani, jóindulattal is 7/10-es. Magabiztos léptekkel, egyenes derékkal lép be, mégis lazán. Egy legalább térdig érő jacquard mintás, állógalléros fekete zakót visel, lazán kigombolva. Alatta fekete ing, fekete farmerrel, tiszta, fekete cipővel. Minden szem rászegeződik, Szilviáé is, aki még sosem látott férfin ilyen különleges darabot. Mielőtt helyet foglalnának, Áron leveszi a zakót, így Szilvia jobban megfigyelheti. Magas, korántsem izmos, vékony férfi, de azért nem egy fogpiszkáló. Mind a zakója, mind az inge jól szabott, kihangsúlyozza széles vállait, keskeny csípőjét. Arcra teljesen átlagos, nem szép, de nem is csúnya. A társaság leül, italt rendel, és jó hangulatban beszélgetni kezdenek. Áron irányítja a beszélgetést, láthatóan ő a társaság központja. Gesztusai magabiztosságról árulkodnak, kiforrottak. Szilvia azon kapja magát, hogy tekintete elidőzik a férfin.

Ebben a pillanatban Jani odalép Szilvia asztalához, és bátortalanul megkérdezi, hogy meghívhatja-e egy italra. A nö nem akar bunkó lenni hellyel kínálja, beszélgetni kezdenek, de valahogy akadozik a társalgás, Jani nem igazán tudja, mit mondjon. Szilvia pedig a szeme sarkából még mindig Áron nézi.

Szándékosan nem fejezem be a történetet, többféle végkifejlet is lehetséges. De a tanulságat levonhatod, anélkül, hogy elmagyaráznám.

A történet fiktív, de valós elemekből. És hidd el, nagyon is valószerű. A nök nem olyan primitívek, mint gondolod.

2023. febr. 23. 22:13
 60/86 anonim ***** válasza:
74%
Esetleg mindenki fejezze be a történetet! :)
2023. febr. 24. 07:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!