Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jóképű férfi képeivel használom a társkeresőt akkor rengeteg nővel beszélgetek akik jó beszélgetőpartnernek tartanak ha sajáttal akkor esélyt sem kapok a beszélgetésre, hogyan mutassam így meg a jó belsőm, ha esélyt se kapok rá a külső alapján?
Mármint a megjatszott belsőd?
Mert az igazi undorító
Nem mindegy, hogy megjátszom e vagy sem? Ha utána úgy viselkednék vele később is, akkor neki az lenne az igazi belsőm és lehet idővel azzá is alakulna.
Sosem voltam 110 kg. 100 kg körül mozgok, utolsó mérlegelésem alapján pedig 98 kg vagyok.
Miért hazudják akkor a nők, hogy nekik a belső a fontos?
Illetve miért ne lehetne gusztusa egy nőnek lefeküdni valakivel akinek van egy kis pocakja? Férfiként ez nem hinném, hogy nagy bűn.
A páromnak is van pocakja.
Kèrdès hogy fordított esetben ez tèged mennyire zavar? Ha a nőnek is van.
Folyamatosan itt van. És nem dugítják el a módik sem. Szerintem fizetik, hogy pörögjön az oldal.
Mert nőként nagy bűn ha van egy kis pocakja?:DD
Miért nem vagytok képesek felfogni, hogy nem a legfontosabb, de igenis fontos a külső? Soha senki nem mondott olyat, hogy egyáltalán nem az.
Egy nőnek jobban adnia kell a kinézetére, hogy elcsábítsa a férfit. Egy férfi mint én más téren tud kompenzálni.
Miért dugítanának el mikor semmi rosszat nem teszek? Ez az oldal arra van, hogy kérdéseket tegyen fel az ember. Az, hogy neked nem vagyok szimpatikus meg még 1-2 nőnek azért még nem fognak eldugítani ahogy te mondanád. Értem én, hogy hozzászoktatok a világban, hogy csak úgy elnémítotok férfiakat és tönkretesztek embereket pl. hamis vádakkal, de szerencsére itt nem ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!