Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jóképű férfi képeivel használom a társkeresőt akkor rengeteg nővel beszélgetek akik jó beszélgetőpartnernek tartanak ha sajáttal akkor esélyt sem kapok a beszélgetésre, hogyan mutassam így meg a jó belsőm, ha esélyt se kapok rá a külső alapján?
Mesélj te mi mással tudsz kompenzálni? 😁
Meg miért kellene egy nőnek jobban adnia magának?
Tehát mondjuk egy rendszeresen sportoló nönek kellene hogy tetszen egy szétfolyt férfi? 🤔
Nem hazudok, csak egy jobbik felemet mutatom egy potenciális hölgy jelöltnek. Ez nem hazudás.
pl. anyagi biztonságot nyújtok, előteremtem azt a nőnek és a közös jövőnknek azt amit ő nem tudta. Nem egy 1,5 szobás panelban kell tengődnie, hanem családi házba tud majd költözni, nem egy 20 éves swifttel kell járnia hanem kap egy újabb autót , stb.
Ahogy már mondtam, sose fogok ide képet feltenni rosszindulatú és irigy nők közé.
Átlagos kinézetű vagyok, csak van egy kisebb pocakom mellé. Semmi különleges.
De nem mondom el ezt nyilván. Van amelyikkel normálisan beszélgetek napokig vagy akár hetekig, nyilván találkozót nem beszélek így le egyszer csak elválnak útjaink a chaten.
Más esetekben kísérletezek és látszik, hogy mennyire a külső dominál, van, hogy úgy adom elő magam mint itt. Lekezelően, lenézően, semmibe nézve, burkoltan kijelentve, hogy csak a szexre kell és még akkor is csak nevetgél meg küldi a szmájlikat. Rendszeresen bizonyítják a nők, hogy semmit nem ér a belső, ha meg van a jó külső akkor patkánybelsővel is nyílnak a lábak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!