Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok 20èvsen még szűz lány még szűz fiú pl jóképű meg dögös a csaj ennyi idősen? Sokan miért csak 30èvesen lesz barátnője pasija? Talán rövid távú kapcsolatokat nem mindenki szereti?
Ööö...ez hogy került a barátkozás kategóriába?
Egyébként nem, nem mindenki szereti. De itt inkább az a kérdés, hogy miért telik el ennyi idő, mire párt találnak. Az én válaszom pedig erre az, hogy attól, hogy valaki szép, még nem biztos, hogy könnyen ismerkedik vagy könnyen találna olyan embert, akivel érdeklik egymást. Lehet velem veszekedni, de így van.
Én egy nagyon erős gimibe jártam, csak tanultunk egész nap, estig. Nem volt olyan kiterjedt baráti köröm, ahol tudtam volna ismerkedni. Buliba jártam néha, de ott sem lehetett normális pasit összeszedni. Leginkább mind be volt rúgva, és meg volt róla győződve, hogy az összes lány egyéjszakás kaland reményében ment el a buliba.
Szóval nekem az egyetemen lett először pasim. És beszélgettem ott a többi lánnyal, és ha hiszed, ha nem, a legtöbb még szűz volt!
Hogy miért? Mert nem jártunk olyan helyekre, ahol ismerkedni lehetett volna, nem ekörül forgott az életünk, és valószínűleg magasra is tettük a lécet. Bár én szép voltam a húszas éveimben, de nem kellett nagyon elhessegetni a pasikat, nem ragadtak rám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!