Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jóképű férfi képeivel használom a társkeresőt akkor rengeteg nővel beszélgetek akik jó beszélgetőpartnernek tartanak ha sajáttal akkor esélyt sem kapok a beszélgetésre, hogyan mutassam így meg a jó belsőm, ha esélyt se kapok rá a külső alapján?
Milyen hónapokba telik? Felmegyek a közismert oldalra, tárcsázok és 1 óra múlva már benne vagyok a hölgybe alul-fölül.
Nem vagy tisztában vele, hogy milyen hölgyek hirdetnek. Van ez a kategória is amit te írsz mondjuk az nem hirdet hanem áll az úton. De még az oldalon is van valóban sok C típusú akiket futtatnak, nos ilyenhez nem járok.
Én csak és kizárólag szép és csinos prostikhoz megyek akiknek legalább 10 értékelésük van megbízható tagoktól.
Megint butuska voltál cicám.
"Felmegyek a közismert oldalra, tárcsázok és 1 óra múlva már benne vagyok a hölgybe alul-fölül."
És ehelyett inkább a gyakorin győzködöd fszságokkal az embereket. Te sem vagy a legélesebb kés a fiókban.
3 éve nem voltam prostinál, meguntam, rendes nőt akarok.
Rendes férfi vagyok, sőt, sok férfinél FÉRFIBB vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!