Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jóképű férfi képeivel használom a társkeresőt akkor rengeteg nővel beszélgetek akik jó beszélgetőpartnernek tartanak ha sajáttal akkor esélyt sem kapok a beszélgetésre, hogyan mutassam így meg a jó belsőm, ha esélyt se kapok rá a külső alapján?
Én sem vagyok 110 kiló, se csóró, se alkesz. Több nőt dugtam már meg mint te, még ha fizettem is érte.
Menj mosogatni külföldön, ha már itthon nem voltál képes érvényesülni. Aztán váltogasd át fejben a fizetésed forintra és próbálj vele felvágni amikor az ott kint semmit sem ér.
129
Én 173 centi vagyok, mint említettem. Amúgy meg kit a halált érdekel, hogy az agresszív kismalac kiről hiszi azt, hogy kettőbe hajtja, és kiről nem? Esztétikusabbak a magasabb férfiak, ráadásul egy sportos ember egészségesebb is. Lehet, nem az erőszakosságoddal kéne csajoznod. :DDD
130
Te meg kiről beszélsz, hülyegyerek? :DDDD Természetesen nemcsak az számít, hogy mit mutat a mérleg, de be ne meséld már nekem, hogy 170/100 kilóval akárki vékonyabb, csinosabb vagy akár egészségesebb hatást kelt, mint én 173/50-nel. :DDD Idióta.
"Ha jóképű férfi képeivel használom a társkeresőt akkor rengeteg nővel beszélgetek"
Shrek felfedezte hogy a szép emberek több embernek tetszenek. Nobel díjat neki 🤣 A következő kutatása meg az legyen hogy felfedezze hogy Margot Robbie-ért több férfi rajong mint Lena Dunhamért. Arra is odaadjuk a Nobelt :D
"Több nőt dugtam már meg mint te, még ha fizettem is érte."
Nekem meg több pénzem van, mint Mészáros Lőrincnek. Még ha Monopoly pénz is.
Ne húzd fel magad rajta. Még egy marok marcsára adsz neki lehetőséget. Ezt élvezi a defektes agya. 🤣
173/50 az anorexia , formás mellek, fenék, stb. teljesen kizárva. Erre nem lennék büszke.
Ezzel most tovább akartad magadat égetni, vagy mi célt szolgált ez a válasz?
137
:DDDD
Eddig nem volt panasz a tstemre. :DDDD De egy ronda, dagadt törpének tuti több sikere volt, mint nekem. Ja várj...
133
Ekkora egy értetlen seggfej nőt se találni minden bokorban mint te!
173/50 vagy szerinted egy 180 cm körüli férfinek mennyi a normális súly? Ha most azt írod 50,60 kg akkor tényleg vonulj be egy elmekezelésre!!!! 180 cm férfinél (főleg ha edz is) a 80,90 sőt a 100 kg! Sem túlsúlyos. Je ahhoz mérd hogy nőként 50 kg vagy te idióta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!