Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi alapvetően lenézi a nőket , de közben vágyik is rájuk az mit tud tenni a párkapcsolatkeresés érdekében?

Figyelt kérdés
2023. febr. 16. 15:30
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/149 anonim ***** válasza:
98%

70! Profit termeltek?😂 Hú, de okos vagy, tényleg!

Kérdésedre a válasz: Azt tudja, tenni, hogy beszedi szépen a gyógyszereit, ahogy a pszichiátere előírta, és nem hergeli itt a népet az ostoba kérdéseivel.

2023. febr. 16. 23:40
 82/149 anonim ***** válasza:
97%

Nem termel ő semmit sehol senkivel. Max. itt a gyakorin folyamatos szemetet, ill. sörhasat magának. 🤣

Pszichiátere meg tuti nincsen, hiszen nem jut el az agyàig, hogy nagyon beteg. És ez is köztünk mászkál kezeletlenül. Pff....

2023. febr. 17. 06:26
 83/149 anonim ***** válasza:
86%

#82: "És ez is köztünk mászkál kezeletlenül. Pff...."

Mert, ha igaz, amit ír, számára nem rokon emberek közt FOLYAMATOSAN álarcot visel (= alakoskodik, nem az igazi énjét mutatja). Ja, és szerinte amúgy mindenki más is ezt csinálja rajta kívül.

2023. febr. 17. 11:46
 84/149 anonim ***** válasza:
100%

1. Lemész vmi zsákfaluba és felszedsz vmi "kisszutykost", aki már annak örül, hogy valaki fizeti az áramot.

2. Prosti.

3. Megbarátkozni a gondolattal, hogy a jelen társadalmi helyzetben nem vagy hó helyzetben (amúgy meg mindig van, akiknek nem jó egy adott társadalomban... és nem véletlenül nem bukott teljesen meg a feminizmus, és nem véletlenül van már rengeteg okos, dolgozó nő... ha annyira alábbvalók lennének, bedőlt volna a gazdaság...)

4. Keresel vmi szektát, ahol a nőket olyan ocsmány módon kezelik, ahogy te szeretnéd, és felveszed a vallásukat... ha pénzeled a szekták, valszeg még ők is kerítenek neked nőt.

2023. febr. 17. 11:52
 85/149 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg legyél meleg. Ez a legegyszerűbb.
2023. febr. 17. 13:37
 86/149 A kérdező kommentje:

Olyan nőt akiről te beszélsz bármikor kapok, de nekem szép és csinos nő kell.

Nem vonzanak a férfiak. Nem leszek meleg.

2023. febr. 17. 16:39
 87/149 anonim ***** válasza:
100%
86, akkor vegyél magadnak. Pénzed van, másod meg nincs amivel közelebb kerülhetnél a nőkhöz. A havi másfél millából felet lepasszolsz eg ynőnek és cserébe ő hozza a barátnő feelinget egész hónapban. Ennyi. Bérelsz egy barátnőt.
2023. febr. 17. 16:54
 88/149 A kérdező kommentje:

Már leírtam ezt sokszor, ilyen szinten még nincs igazi barátnőfeelinges golddigger, ahhoz sokkal több pénz kell.

Havi 500 ezret mondjuk rá tudnék szánni egy ilyen barátnőre ha jól eljátszaná a szerepét, de ennyi pénzért nincs ilyen sajnos. Olyan mintha egy prostit bérelnék, annak meg nem sok értelme van, mert akkor inkább elmegyek hetente másikhoz és töredékébe kerül.

2023. febr. 17. 17:02
 89/149 anonim ***** válasza:
100%
88, ha fizetsz azér,t hogy veled legyen, akkor mindneképp olyan, mintha prostit bérelnél. Az, hogy százezrekbe vagy milliárdokba kerül, pusztán az árszabás kérdése.
2023. febr. 17. 17:04
 90/149 A kérdező kommentje:

Rosszul fogalmaztam, engem nem érdekel ha egy nő pénzért adja magát ha jól hozza a szerepét cserébe, de a prosti élményt már meguntam, erre céloztam ezzel. És egy ilyen "olcsóbb" golddigger féleség csak ilyen prosti jellegű élményt tud nyújtani.

2023. febr. 17. 17:49
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!