Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy korának megfelelő 50 plusszos férfi egyes 25 év alatti csinos nővel van, akkor annak szinte csakis a pénz az oka vagy valamikor lehet apakomplexus is az oka?
Mentális betegség 80% pénz 15%
A maradék 5% ot nem tudom
3
Persze, hiszen 50 alatt minden férfi csak egy éretlen h.ülyegyerek. :D
2# voltam :nem akarok evvel senkit se minősíteni nem állt szándékomban.
Valójában csak baromi frusztrált vagyok amiért 29 éves f vagyok és szűz.
Mindenkinek sok szerencsét kívánok a boldog párkapcsolathoz
Gondolom gerontofíliáról nem hallottál még?
Nekem volt 22 éves csaj ismerősöm, aki a 60 éves egyetemi tanárjára mondta, hogy mocsok jó pasi! és nem, nem kitalálom.
Leggyakrabban a pénz aztán az apakomplexus áll a háttérben, de sokaknak fétise hogy idősebb emberrel legyenek együtt.
Ismerek egy olyan 20 éves csajt aki feleségül ment kb. fél év ismertség után egy 40+ éves kopaszodó (nagyon durván) faszihoz, mostmár gyerekük is van. A csaj amúgy egészen jól néz ki, simán megkaphatott volna nagyon jó korabeli pasikat is, de mindig is idősebb fazonokkal volt együtt. Kb. 17 éves korától is egy 30+-os emberrel járt évekig, utána egyik haverommal volt kb. 1 évig (mondjuk ő csak 26 körül volt akkoriban, de idősebbnek nézett ki mindig a koránál).
Neki egyértelműen az apakomplexus miatt kellett ez a fazon is, a szülei elváltak, az apja nem sokat törődött vele sem a testvéreivel, illetve korán gyereket akart, erre meg jellemzően a 20-on éves srácok még nincsenek felkészülve.
Van egy másik csaj ismerősöm aki a 20-as évei közepén jár, nagyon jól néz ki, magas, modell alkat, szép arcú és baromi segge, melle is van, de ő is egy 40+ -os fazonnal jött össze, akinek ráadásul korábbról van gyereke is. A fazon nem különösebben pénzes és nem is néz ki jól, alacsonyabb, kövérkés és szintén tök kopasz, de valamiért már évek óta jól megvannak.
Sok csajnak bejönnek az idősebb férfiak és nem csak a George Clooney kinézetűek, de ez amúgy fordítva is igaz, rengeteg fiatal srác van oda az idősebb nőkért (khhmm milf khmm). Lehet legtöbb esetben csak szexuális fétis jelleggel, és komoly kapcsolatot nem igazán tudnának elképzelni, de azért van erre is bőven példa. Pl. munkahelyemen ismerek egy nőt aki kb. 45, de pár éve mesélte, hogy egy 20 éves sráccal va negyütt, már házasok is, azóta is jól megvannak. A nő sem pénzes, sima melós és nem is néz ki különösebben jól sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!