Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők "apakomplexussal" elmondjá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők "apakomplexussal" elmondjátok milyen érzés ez?

Figyelt kérdés

Egy nő ha relatíve idősebb férfival van akkor van ez a 'apakomplexusos' megvető, lenéző, gúnyos beszólás, pedig ha ez tényleg létező dolog, akkor ezekek a nőknek ez biztosan okozott szomorúságot stb.

A ti kapcsolataitok ezekkel a férfiakkal miben más, mint azok a nők akik nem 'apakomplexusos'-ak?

2022. okt. 24. 18:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy az vagyok, mert nem ez az első kapcsolatom jelentős korkülönbséggel.

Semmiféle negatív érzést nem kelt bennem az egész helyzet. Egyszerűen csak biztonságban érzem magam, nőnek egy férfi mellett...

2022. okt. 24. 19:01
 2/16 anonim ***** válasza:
68%

Nekem is az idősebbek jönnek be, ettől függetlenül nem tartom magam annak. Egyszerűen csak picit koraérett vagyok és nekem túl komolytalan a korosztályom nagy része. Sokkal jobban megtalálom a közös nevezőt a 35+ 40-es korosztállyal.

25N

2022. okt. 24. 19:14
 3/16 A kérdező kommentje:

# 2

barátnőid nem tartanak ez miatt "betegesnek", vagy perverznek hogy fú de gusztustalan ez az egész? Hogy ilyen vénemberekkel...

:D

2022. okt. 24. 19:34
 4/16 anonim ***** válasza:
82%

a) azért mondjuk egy 40-es ffi még rohadt messze van a vénembertől, pláne ha jól tartja magát! ;)

b) a barátaimat megválogatom,inkább a minőségre mint a mennyiségre megyek, az igaz barátok pedig úgy fogadnak el, ahogyan vagyok

c) sosem érdekelt mások véleménye, ha a saját életéről van szó

2022. okt. 24. 19:40
 5/16 A kérdező kommentje:

# 4

hát pedig ezzel a véleményeddel viszonylag kisebbségben vagy, mert általában te korodbeli nők 40-s férfit 'apám korabeli' vén kappannak tartanak, még akkor is ha jól tartja magát

2022. okt. 24. 19:49
 6/16 anonim ***** válasza:
75%
#5 még mindig nem érdekel mások mit gondolnak. :) (ettől függetlenül tiszteletben tartom mások véleményét is, cserébe ők is tartsák tiszteletben az enyémet!)
2022. okt. 24. 19:53
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Kezd ez az apakomplexus is elmenni már olyan irányba, hogy mindenkire ráfogják.

Közben meg klinikai értelemben az számít annak, amikor valaki a saját korosztálya felé egyáltalán nem érdeklődik és jellemzően ilyen semmitérő vén pacákokkal jön össze úgy, hogy még anyagi érdeke sincs benne, ami már csak azért is ritka, mert +20-30 évvel előnyben van hozzá képest a férfi.

Pl. látod a kiscsajt a melós 40-essel, azt gondolnád, hogy betette a seggét a tutiba, aztán kiderül, hogy a csaj lakásában laknak, amit örökölt, az ember meg Ózdról jött fel és hol segédmunkázik, hol munkakerülő. Vagy elvált, gyerektartást nem fizet, a lánynak meg csinált még egy gyereket.

Vagy mikor a diplomás értelmiségi csaj jön össze mindig szakmabeli professzorokkal és szintén nem a pénz miatt, csak azokra van ráállva.

Vagy mikor a kis 18-20 éves csaj smárol a Deák Bill formával a Barba Negrában.

Ezek azok, amik apakomplexusok.

Ne mossuk össze se az aranyásással, akinek kb. mindegy, hogy Faludy Gyuri bácsi vagy Fecsó, nyilván utóbbi kívánatosabb és fiatalabb, jobban mutat mellette, kevésbé ciki, de a Fecsó külsejű átlagférfivel szemben szemrebbenés nélkül az öreget választaná.

Meg azt se, mikor két ember nagyon jól megvan egymással, lelki társak, passzolnak és szeretik egymást és nem is igazán érdekli őket, hogy hány év korkülönbség van köztük, csak a környezetüket és nem azért, hanem annak ellenére választotta a lány a férfit, mindkettőnek volt már korban hozzáillő partnere előtte.

2022. okt. 25. 01:51
 8/16 anonim ***** válasza:
49%

Én ha 16-20 évesen azt vettem volna észre magamaon, hogy 40-es 50-es férfiak tetszenek, nem randizni mentem volna, hanem pszichológushoz.

Viccen kívül: Nem azért van ezzel bajom, mert undorítónak tartom, mindenki máshoz vonzódik, engem is vonzanak nem kifejezetten szép emberek, ezt a részét értem. Azzal van a baj, hogy az idősebb férfiak nem a két szép szemedér meg a lelkivilágodért lesznek veled, hanem a fiatal tested miatt, mert státuszszimbólum vagy, mert nekiki még 40+-ként is megvan a fullos csaj. Egy egyenlő kapcsolathoz ezek nagyon nem jó alapok. Ezek a csávók pontosan tudják hogy naivak és könnyen irányíthatóak ezek a fiatal lányok.

2022. okt. 25. 08:45
 9/16 anonim ***** válasza:
83%
8 ha 16-20 evesen 50-es pasira izgul vki az valoban nem egeszseges. Ha egy erett kiforrt gondolkodasu 30 eves erez igy, ebben nem latok problemat.
2022. okt. 25. 09:06
 10/16 anonim ***** válasza:
74%
Látjátok ez a jó ebben, mindenkinek más tetszik.
2022. okt. 25. 15:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!