Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy korának megfelelő 50 plusszos férfi egyes 25 év alatti csinos nővel van, akkor annak szinte csakis a pénz az oka vagy valamikor lehet apakomplexus is az oka?
Figyelt kérdés
2023. febr. 15. 08:56
11/12 anonim válasza:
Egy lánybarátom 25 évesen összejött egy 45 évessel. Most 29-49 évesek, házasok és gyerekük van.
Nincs pénz a történetben, és apakomplexus sincs. A csaj korábban próbálkozott korabeli fiúkkal, de azok elképesztően szernecsételnek voltak. Értsd: ritkán tudtak találkozni, a srác akkor is végig Skyrimezett... a másik kiakadt, hogy elmentek moziba és a csaj nem akarta a film alatt leszopni... ilyenek.
Ez a pasi meg kiegyensúlyozott, jó fej, megvan a közös érdeklődésük, nyugalmat és biztonságérzetet ad a csajnak... Nyilván én is felhúztam a szemöldökömet először, de most már tökre látom, hogy ő a fiatalabbak között nem talált férfit.
(és nem, a csávónak saját lakása sem volt esküvő előtt, csak most ketten tudtak venni egy kis lakáskát)
12/12 anonim válasza:
Nekem is volt olyan szobatársam, aki huszonévesen mindig negyvenes pasikkal volt együtt. Ami még hagyján, ha neki ez kell, de mindegyik nős volt, és a neje háta mögött csalta ezzel a kis libával. Mi nem voltunk olyan jóban, én nem feszegettem ezt a témát, de a másik szobatárs megkérdezte, hogy miért csinálja. Azt mondta, hogy ő annyira ronda, hogy a huszonéves pasik között nem találna magának senkit, viszont a negyvenesek örülnek, abból a korosztályból bárkit megkap. Amúgy nem volt különösebben ronda, szerintem, csak tele volt komplexussal. Az apjával nagyon nem jöttek ki jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!