Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi alapvetően lenézi a nőket , de közben vágyik is rájuk az mit tud tenni a párkapcsolatkeresés érdekében?
Az, hogy valaki OTTHON sörözik mi köze van ahhoz, hogy erőszakos lenne józanul egy más szituációban?
Elhízott szörnyünk a talpát is szét nyalná egy vékony, csinos nőnek, ha az leereszkedne hozzá végre. Csak itt adja a vagány csávót. Az életben kint meg csak egy gyáva nyúl. Azért színészkedik folyamatosan a körülötte lévőkkel. Két énje van, mindenhol a szerinte éppen megfelelőt alkalmazza.
Ez így van, de az egója miatt ezt sosem fogja belátni. Rá nincsen terápia, semmilyen. Egy teljesen megkeseredett(mondjuk ez már most is ráillik) morcos, kötözködő vénember lesz belőle, ha csak előbb ki nem csinálja a máját a sok piával, meg a "minőségi" falással. Mozogni sem mozog, maximum a sörért megy el, de oda is a cége által biztosított klímás autóval. Lusta, túl kényelmes a lelkem, de már ilyen is marad. És túl önző is, mindent elvár, de ő semmit sem hajlandó tenni, mindössze a piás üveg emelgetését. Menthetetlen a fazon.
még mindig röhögök a bdühön :DDDDDD
#stockholm
Nem akarok vénember lenni, mi benne a jó? Fáj mindened, nem vagy képes olyan dolgokra mint korábban, csak vegetálsz.
Ja, hogy ha lett egy kölköd és vigyázni kell az unokára akkor jó vagy? Hát én ilyen életre nem vágynék.
138
Viselkedésedben már vénember vagy, pont ugyanazt hozod mint valami akaratos szenilis öregember.
Deee ha a megöregedéstől félsz... nos... 120asban már kaptál egy ajánlatot a megoldásra, de arra meg felháborodtál. neked semmi sem jó:D
Te is vascsővel vernél agyon? Elég érdekesek ezek az itteni "kedves" nők.
És még én vagyok a pszichopata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!