Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi alapvetően lenézi a nőket , de közben vágyik is rájuk az mit tud tenni a párkapcsolatkeresés érdekében?
"""Nyilván ezt nem várhatnám el egy szép és csinos nőtől aki mondjuk egy jó orvos. Maximum ha nem nézne ki jól és csak az orvosi szakmáját tudna felmutatni, de ilyen nő nem érdekel."""
Elképzelem ahogy ez az undorítóan ronda, senkinek se kellő dagadt, csóró, hímsoviniszta senkink megmondja egy 'nemtúlszép' doktornőnek hogy sajnos őt nem érdekli 🤣🤣 Jegyet is vennék az eseményre. Mém lenne a doktornő arckifejezéséből :D
Nem akarom elhinni hogy ez a húgyagyú létezik. Tuti hogy troll.
Egy férfiről nem sugárzik a nőgyülőlet ez csak a ti beképzelésetek.
A saját ismerősi körötekben is van több férfi aki úgy gondolkodik mint én és sose mondanátok meg róla.
Lehetne nőm, csak nem az a szint amit én elvárok. Én pedig lejjebb nem adom.
A nők többsége pont, hogy szereti ha semmibe nézik és lekezelik őket, márha ezt egy jóképű férfi teszi velük az ismerkedés alatt. Később persze már elvárnák a jobb viselkedést ezen férfiaktól is, ilyenkor jön a sírás-rívás amikor megcsalja őket és lelép, mert elhiszik, hogy majd ők "nevelik" meg a rosszfiút.
Miért mondanám neki? Maximum ha bepróbálkozna.
Nem volt semmilyen doktornő ez csak egy példa volt, pont pozitív értelemben, hogy pl. egy női orvost elismerek és már jöttök ezzel.
Már rég fenn voltam de volt más dolgom is, mivel most bontottam egy bort kivételesen a sör helyett így felnéztem ide is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!