Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi alapvetően lenézi a nőket , de közben vágyik is rájuk az mit tud tenni a párkapcsolatkeresés érdekében?

Figyelt kérdés
2023. febr. 16. 15:30
 111/149 anonim ***** válasza:
100%
Egy szep ,magara sokat ado no nem fog kezdeni egy ronda igenytelen pasival,akinol meg a nogxulolet is sugsrzik.
2023. febr. 25. 19:04
 112/149 anonim ***** válasza:
100%
SEMELYIK nőnek nem mondhatod meg, hogy mit csináljon, ugyanis szabad akarattal rendelkező, önálló emberekről beszélünk. Vegyél magadnak gumi nőt, na majd annak parancsolgathatsz. Szerencsére ilyen okadek személyiséggel az életben nem lesz nőd, sem szép, sem semmilyen másmilyen. Valahogy a nők döntő többsége nem csipázza, ha kutyába sem nézik, milyen meglepő.
2023. febr. 25. 19:15
 113/149 anonim ***** válasza:
100%

"""Nyilván ezt nem várhatnám el egy szép és csinos nőtől aki mondjuk egy jó orvos. Maximum ha nem nézne ki jól és csak az orvosi szakmáját tudna felmutatni, de ilyen nő nem érdekel."""

Elképzelem ahogy ez az undorítóan ronda, senkinek se kellő dagadt, csóró, hímsoviniszta senkink megmondja egy 'nemtúlszép' doktornőnek hogy sajnos őt nem érdekli 🤣🤣 Jegyet is vennék az eseményre. Mém lenne a doktornő arckifejezéséből :D

Nem akarom elhinni hogy ez a húgyagyú létezik. Tuti hogy troll.

2023. febr. 25. 19:27
 114/149 anonim ***** válasza:
100%
A doktornő biztos azóta is zokog bánatában :D
2023. febr. 25. 20:24
 115/149 anonim ***** válasza:
11%
Végül is ez nem olyan nagy baj, ha lenézi a nőket, a legtöbb "chad" lenézi a nőket, mégis összejön nekik.
2023. febr. 25. 21:49
 116/149 A kérdező kommentje:

Egy férfiről nem sugárzik a nőgyülőlet ez csak a ti beképzelésetek.

A saját ismerősi körötekben is van több férfi aki úgy gondolkodik mint én és sose mondanátok meg róla.

Lehetne nőm, csak nem az a szint amit én elvárok. Én pedig lejjebb nem adom.

A nők többsége pont, hogy szereti ha semmibe nézik és lekezelik őket, márha ezt egy jóképű férfi teszi velük az ismerkedés alatt. Később persze már elvárnák a jobb viselkedést ezen férfiaktól is, ilyenkor jön a sírás-rívás amikor megcsalja őket és lelép, mert elhiszik, hogy majd ők "nevelik" meg a rosszfiút.

Miért mondanám neki? Maximum ha bepróbálkozna.

Nem volt semmilyen doktornő ez csak egy példa volt, pont pozitív értelemben, hogy pl. egy női orvost elismerek és már jöttök ezzel.

2023. febr. 26. 16:23
 117/149 anonim ***** válasza:
100%
te 10 év múlva is itt fogsz nyígni, mert bomba nőd az nem lesz.
2023. febr. 26. 16:30
 118/149 anonim ***** válasza:
100%
Na Shrekkünk felébredt a piás álomból.
2023. febr. 26. 16:33
 119/149 A kérdező kommentje:

Már rég fenn voltam de volt más dolgom is, mivel most bontottam egy bort kivételesen a sör helyett így felnéztem ide is.

2023. febr. 26. 16:37
 120/149 anonim ***** válasza:
82%
Úristen, verje már valaki agyon egy vascsővel ezt a szerencsétlen. Neki is, meg a világnak is jobb lenne...
2023. febr. 26. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!