Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi alapvetően lenézi a nőket , de közben vágyik is rájuk az mit tud tenni a párkapcsolatkeresés érdekében?
Te miért tekintesz mindenkit nőnek? Kezd rohadt idegesítő lenni.
És ha problémád van azzal, hogy megöregszel, akkor bizony a korai halál a megoldás, nincs mese, sem alternatíva.
4,5 pipával nincs itt férfi, vagy ha férfi is akkor nem a férfiak álláspontját képviseli.
Ezt a kört már eljátszottuk, mert amúgy én vagyok a 120as:D
Én a párkapcsolatok álláspontját képviselem. Hisz ez a kategória lényege.
De amúgy úgy beszélsz, mintha te a férfiak álláspontját képviselnéd.
Akkor legyél büszke magadra, főleg, hogy utána úgy adod elő mintha más lennél. És akkor én vagyok személyiségzavaros.
Én a férfiak álláspontját képviselem, igen. Legalábbis az őszinte férfiakét, nem aki fülét-farkát behúzva talál valami csúnyácska nőt és teljesen alárendeli magát neki. Az nem élet és nem férfi.
Másnak adtam ki magam? Iggggen? Idéznéd ezt a részt?:D
Te a férfiak álláspontját?:D Maximum a hímekét, de nem a Férfiakét. Egy férfi ugyanis nem nézi le a nőket, mert tisztában van azzal, hogy férfi és nő kiegészíti egymást. Mintha a fekete lenézné a fehéret a Yin-Yangban XD
Mit egészít ki egy nő egy férfiban? Maximum az igényeit elégíti ki. Semmilyen kiegészítést nem ad.. ez is egy hülyeség.
Vagy arra gondolsz, hogy a nő tud szülni? Ehhez valóban kell egy nő, de ez nem a férfi kiegészítése.
Fölösleges belemenni a részletekbe, úgyis csak kötekednél, mert mivel lenézed a nőket, nem tekinted kb embernek sem őket, így megérteni sincs esélyed a dolgot.
Majd ha egyszer lesz egy épkézláb párkapcsolatod, akkor lesz esélyed megérteni. Talán. Ha eléggé figyelsz.
"Mit egészít ki egy nő egy férfiban? Maximum az igényeit elégíti ki. Semmilyen kiegészítést nem ad.. ez is egy hülyeség."
Mondja ezt az, akinek életében nem volt még egyetlen párkapcsolata sem. :D Krva jó.
Egy értelmes, normális férfi (tehát nem te, mert te legjobb indulattal is egy hisztis, vergődő, szánalmas kisfiú vagy) nem csak a lyukat látja a nőben és sokkal többet nyújt számára egy párkapcsolat, semmint a szükségletinek kielégítését. Bár ehhez nyilván fel kell nőni agyban és rendelkezni kellene egy alap, minimális intelligenciával is, amik rólad nem mondhatók el.
"Mit egészít ki egy nő egy férfiban? Maximum az igényeit elégíti ki. Semmilyen kiegészítést nem ad.. ez is egy hülyeség."
Na Bogárka, te meg egy nő életéhez nem adsz semmit, csak elveszel. Ezért nem kellesz senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!