Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig a férfi a hibás?
Csak elméletben!
Randi lenne, de be kell menned melóba, rendben, ha már ott a pasi, maradjon, legalább ismerkedik a fiaddal, beszélgessenek kettesben, nyugodtan.
Erre hazaérkezéskor söröznek, nevetgélnek, az a gusztustalan Keijo! megy a TV-ben, és országos haverok lettek, akik már a hétvégét tervezik.
Ez is baj, és a férfi a hibás?
Komolyan nem értem a kérdést. Abszolút nem életszerű.
A randi házon kívül zajlik.
Nem mindenkit rángatnak be melóba meg ide-oda, ha szabadnapos.
Mekkora a fiúgyerek? Rohadtul nem mindegy, hogy 12 vagy 22.
Mi a faxom az a Keijo? Nem mindenki keni- vágja a "szakirodalmat".
Nem mindegy, hogy ki hozta a sört és a filmet. Mondjuk azt azért neked is érezned kell, hogy ha a csajod 12 éves fiát sörrel itatod és "gusztustalan" filmet mutatsz neki, akkor nem jár érte dícséret.
Normális ember meg eleve nem hagy egy idegent egyedül a lakásában. Ha mennie kell, és a vendég van olyan tapintatlan, hogy nem kezd magától indulni, hát megkéri, hogy távozzon.
Ha már nem megy a szövegértő olvasás...
4. Sorba megyek!
- Igen, de ÉN mentem érte, a házához, mert házban lakik.
- Orvos. Sz-N.
- 17...asszem.
- Keijo!!! Anime sorozat. Megpendítettem, hogy szeretem, az animét, mivel láttam a TV-n, hogy azt nézte.
- Sör otthon volt, anyja engedi neki. 0%-os!
- Idegen? Hónapok óta tart.
Igen a férfi a hibás, mert ahelyett hogy összefogna, kimenne tüntetni és közben felgyújtana pár autót, ahogy 2006ban tette, ma inkább játszik vagy jópofizik annak a 3 matchnek Tinderen a nők nevetségesen sz*r hozzáállásának ellenére.
Egyébként 2006 óta miért nem volt semmi hasonló? Ha nem az incelprobléma, de más miatt is kimehetnének a férfiak. Szerintem felnőtt egy generáció, akik a feszültséget online vezetik le a való élet helyett, így az élet egyre rosszabb az élet minden területén, leszámítva persze azokat a dolgokat, amik azok kellenek, hogy az elégedetlen férfiakat otthon tartsák a gép előtt. Tehát ma sokkal könnyebb és olcsóbb hozzájutni egy jó számítógéphez és sokkal könnyebb rá jó játékokat szerezni stb.
És ebben a dologban én is bűnös vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!