Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig a férfi a hibás?

Figyelt kérdés

Csak elméletben!

Randi lenne, de be kell menned melóba, rendben, ha már ott a pasi, maradjon, legalább ismerkedik a fiaddal, beszélgessenek kettesben, nyugodtan.

Erre hazaérkezéskor söröznek, nevetgélnek, az a gusztustalan Keijo! megy a TV-ben, és országos haverok lettek, akik már a hétvégét tervezik.

Ez is baj, és a férfi a hibás?

2023. febr. 14. 19:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Bocs, de aki anime diaklanyokra veri, az el se jutna addig, hogy atlepje a lakasom kuszobet.
2023. febr. 14. 19:51
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Mi is a kérdés pontosan? A nő kiabált veled, vagy nem? Egyáltalán hogy hogy nálad lebzselt addig? Eléggé hihetetlen sztori...
2023. febr. 14. 19:52
 3/11 A kérdező kommentje:
1. És aki prostizik, vagy tinilányokra? Akár a saját apukád, ex-férjed, szerelőd, férjed,...?
2023. febr. 14. 19:53
 4/11 anonim ***** válasza:
84%

Komolyan nem értem a kérdést. Abszolút nem életszerű.

A randi házon kívül zajlik.

Nem mindenkit rángatnak be melóba meg ide-oda, ha szabadnapos.

Mekkora a fiúgyerek? Rohadtul nem mindegy, hogy 12 vagy 22.

Mi a faxom az a Keijo? Nem mindenki keni- vágja a "szakirodalmat".

Nem mindegy, hogy ki hozta a sört és a filmet. Mondjuk azt azért neked is érezned kell, hogy ha a csajod 12 éves fiát sörrel itatod és "gusztustalan" filmet mutatsz neki, akkor nem jár érte dícséret.

Normális ember meg eleve nem hagy egy idegent egyedül a lakásában. Ha mennie kell, és a vendég van olyan tapintatlan, hogy nem kezd magától indulni, hát megkéri, hogy távozzon.

2023. febr. 14. 20:15
 5/11 anonim ***** válasza:
58%
Naná!
2023. febr. 14. 20:16
 6/11 A kérdező kommentje:

Ha már nem megy a szövegértő olvasás...

4. Sorba megyek!

- Igen, de ÉN mentem érte, a házához, mert házban lakik.

- Orvos. Sz-N.

- 17...asszem.

- Keijo!!! Anime sorozat. Megpendítettem, hogy szeretem, az animét, mivel láttam a TV-n, hogy azt nézte.

- Sör otthon volt, anyja engedi neki. 0%-os!

- Idegen? Hónapok óta tart.

2023. febr. 14. 20:22
 7/11 anonim ***** válasza:
34%
Nemtudom melyikőtök hisztisebb de mindenképp maradjatok együtt
2023. febr. 14. 20:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem gàz vagy
2023. febr. 14. 20:39
 9/11 anonim ***** válasza:

Igen a férfi a hibás, mert ahelyett hogy összefogna, kimenne tüntetni és közben felgyújtana pár autót, ahogy 2006ban tette, ma inkább játszik vagy jópofizik annak a 3 matchnek Tinderen a nők nevetségesen sz*r hozzáállásának ellenére.

Egyébként 2006 óta miért nem volt semmi hasonló? Ha nem az incelprobléma, de más miatt is kimehetnének a férfiak. Szerintem felnőtt egy generáció, akik a feszültséget online vezetik le a való élet helyett, így az élet egyre rosszabb az élet minden területén, leszámítva persze azokat a dolgokat, amik azok kellenek, hogy az elégedetlen férfiakat otthon tartsák a gép előtt. Tehát ma sokkal könnyebb és olcsóbb hozzájutni egy jó számítógéphez és sokkal könnyebb rá jó játékokat szerezni stb.

És ebben a dologban én is bűnös vagyok.

2023. febr. 14. 22:04
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Azok a fériak is bűnösek, akik most Dobzse Lászlóként pitiznek otthon a nagy nehezen két év alatt megszerzett barátnőjüknek, közbe lefosva, hogy a többi férfi milyen helyzetben van.
2023. febr. 14. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!