Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magány - mindig a férfi a hibás?
Nemrég volt egy cikk a hvg-n a magányos férfiakról. A cikk alatt kommentelő asszonyságok leírták, hogy a férfiak hibája az egész, mert nem tudnak udvarolni. Aztán néhány nő leírta, hogy ők is magányosak... persze a férfiak miatt, mert nem tudnak udvarolni.
Szóval a nők sose felelősek a saját nyomorukért, minden a férfiak sara?
Mindkét nemre igaz: ha ideig-óráig magányos vagy, ha néha rosszul választasz, az csak pech. Senki nem tehet róla, előfordul.
De ha valaki hosszú évekig nem talál párt, vagy minden kapcsolata xar, ott ideje magában keresni a hibát.
3-4
tök igaz. Tegnap itt nyávogott egy csaj, hogy tinderen sem tud bepasizni, mert nem kezdeményeznek. Megkérdeztem, ő miért nem tesz a dolgokért? Azonnal jött a fröcsögés és minden nő nekem esett, hogy szégyelljem el magam. Privátba meg anyámba küldtek el.
Gyerekes kifogás. Ülni, várni a tökéletes társat és követelőzően verni magunkat a földhöz és a férfiakat fikázni könnyebb, mint vállalni a felelősséget és tenni azért, hogy megfelelő társat találjunk.
Engem az borzaszt el, hogy egyre tobb a ferfigyulolo no.
Ugye varnaka nem letezo tokeletesre, de a nem tokeletes pasi nem jo neki. rosszul valasztanak, nem tesznek a dolgokert es mindenert a ferfi a hibas es nem ok.
Itt meg osszefognak es egymast pontozzak fel meg adjak a masik ala a lovat. Tobbet vartam a noktol, agyilag es erzelmileg is. Mert a pancser inceltol megszoktam, hogy utal mindenkit, de tenyleg aggaszt, hogy sok no atmegy ebbe a stilusba, amikor o maga okozza a bajt.
Nyilvan tisztelet a kivetelnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!