Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi alapvetően lenézi a nőket , de közben vágyik is rájuk az mit tud tenni a párkapcsolatkeresés érdekében?
Ilyen lenne egy kedves és érzelmes nő? Ilyet kíván másik embernek aki nem ártott neki?
Jóérzésű ember nem írna ilyet, hogy egy embertársát aki neki nem ártott, csak nem szimpatikus neki maximum azt verjék agyon vascsővel. Ennyit erről.
Tehát te mindenkit akiről feltételez valamit csak úgy kíméletességből vernél agyon egy vascsővel?
Ajánlom a hölgyek figyelmébe ezt a felszavazott válaszolót, amikor én vagyok démonizálva.
Érdekes ez ahogy én pszichopata vagyok állítólag pedig sosem írtam ilyet egy nőre, hogy ezt kellene vele tenni. Míg egy másik férfi ilyet ír, csak rólam és azzal egyből összelennél zárva egy szobába.
Nem, te csak szimplán lenézed és gyűlölöd őket.
(Látom a szövegértelmezés sem megy: nem lennék vele szívesen összezárva, de ha muszáj lenne választanom, akkor választanám őt.)
Tehát te egy olyannal lennél összezárva inkább aki promotálja, hogy valakit vascsővel verjenek agyon, velem szemben aki sose utalt arra, hogy fizikailag bántana egy nőt? Továbbra is jól bemutatja azt, hogy inkább veszélybe sodornád magad csak, hogy megmutasd nekem.
Miből következtetsz ilyesmire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!