Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi alapvetően lenézi a nőket , de közben vágyik is rájuk az mit tud tenni a párkapcsolatkeresés érdekében?

Figyelt kérdés
2023. febr. 16. 15:30
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/149 anonim ***** válasza:
94%

Van abban valami megmosolyogtató, amikor valaki GYK-n bizonygatja, hogy ő mennyire sikeres, közben 31 évesen az alapvető férfi-női viszonyról kérdez:D

A végén még kiderül, hogy a boldog, sikeres élethez nem pénz kell:D

2023. febr. 16. 17:29
 52/149 anonim ***** válasza:
2023. febr. 16. 17:30
 53/149 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, hány barátod van, milyen gyakran találkozol velük?
2023. febr. 16. 17:30
 54/149 anonim ***** válasza:
90%

"Természetesen ehhez nem akármilyen nőt várnék cserébe, nem akármilyen viszonzással."

Én elég jól el tudom tartani magamat is. Szeretem a munkámat. Eszemben sem lenne feladni senki miatt, főleg nem egy nőgyűlölő alkesz miatt, aki cserébe rabszolgának tartaná a nőt.

El vagy tévedve a világban! :D

2023. febr. 16. 17:31
 55/149 anonim ***** válasza:
92%

57, uuuuuuh, hát ez kínosabb, mintha arról mutattál volna képet, hogy a kérdző összefosta magát:D

A sikeres férfi mintapéldánya, aki két hete ezen vergődik mint a partra vetett hal XD

Szerencsétlen jószág, eskü megsajnálom:D

2023. febr. 16. 17:35
 56/149 anonim ***** válasza:
95%

Nem az a sikeres, aki képes elérni a céljait?

Milyen siker az, ami itt nyafogtat téged hónapok óta?

2023. febr. 16. 17:35
 57/149 A kérdező kommentje:

Ebben mi a siker? Okos. És?

Én is okos vagyok, rengeteg ember az és viszi is valamire az életben karrierszinten.

Már többször leírtam ezt, egy sincs már mivel leépítettem őket. Régebben 20-as éveim elején volt jó pár 4-5 jobb, de utána meguntam a barátnőjük hülyeségeit, nem olyan volt már az összejárás 27-28 évesen mint előtte.

Semmi kínos nincs benne. Voltak barátaim , még mindig lehetnének , vagy szerezhetnék újakat, de nem vágyok rá. A régieket meg én építettem le.

A sikerem nem a nőkből fakad. Az élet más részén vagyok sikeres. A szép és csinos nőknél sajnos nem mivel nem jóképűnek születtem és a milliós kereset nem elég egy igazi barátnőfeelinges golddiggerhez, ott legalább százmilliókra de inkább milliárdokra van szükség.

2023. febr. 16. 17:41
 58/149 anonim ***** válasza:
100%

"Egyszerűen nem tudom komolyan venni a nőket, itt az oldalon is amit művelnek ,"

LOL És TE mit művelsz itt? Hetek óta hisztizel :D

2023. febr. 16. 17:43
 59/149 anonim ***** válasza:
94%

#59: "Ebben mi a siker"

Abban, hogy egy nemzetközi szervezet elnöke, és veled ellentétben neki nincs főnöke? Ha nem tudsz magadtól rájönni, akkor én megkérdőjelezném azt a fene nagy okosságodat.

2023. febr. 16. 17:46
 60/149 anonim ***** válasza:
94%
Baráti és párkapcsolati szinten egy nulla vagy, na de mi van a családoddal? Mikor beszéltél utoljára édesanyáddal?
2023. febr. 16. 17:46
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!