Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi alapvetően lenézi a nőket , de közben vágyik is rájuk az mit tud tenni a párkapcsolatkeresés érdekében?
Te nem sikeres vagy, hanem hülye.
Hátrányban vagy a férfiak 99%-hoz képest. Ha ezentúl a férfiak döntenék el, hogy melyik nő kivel legyen, neked akkor se jutna egy cicababa, mert a nálad jobb férfiak elnyomnának, mint egy cigicsikket. Nem hogy kövér, gyerekes, idősebb nő, de semmilyen se jutna.
Vagy te kaptál eddig bárkitől bármit azért, mert neki van, te meg olyat szeretnél?
#43: "Hogyan lennék képes őszintén sírni ha valami olyan történik?"
Őszintén? Szerintem sehogy.
45, aha, tehát van pénzed.
Emellett elmúltál 30 és tökegyedül vagy.
Hát én ezt nem mondanám sikeresnek, már bocs.
Legalább barátaid vannak?
#43: "Te hány ember felett döntesz?"
Szerencsére sehány. Sose voltak ilyen ambícióim. Akarna a radai rosseb főnök lenni. Ettől még simán vannak neked is feletteseid, te meg az ők csicskája vagy, hiába áltatod magadat mással.
"Hány millió a fizetésed?"
Sehány. Magánvállalkozóként saját, önálló jövedelmem van, nem fizetésem.
Így gondoltad te is? XD
#45: "illetve azon sikeres nőkből is a legtöbb csak a kinézete miatt sikeres"
Az általam linkelt Balanyi Bibiánáról is így gondolod?
Meséld el nekem, hogy magánvállalkozóként 0 beosztottal, hogyan van sikeresebb nálam, hajrá.
Az meg, hogy a beosztottakra tudtál válaszolni, de a milliós fizetésre kibúvó választ adtál, hogy "önálló jövedelem" az megint csak árulkodó.
Barátom, nem egy szinten mozgunk. De szép próbálkozás.
Mondtam, hogy vannak kivételek, bár őt nem éppen tartom sikeres nőnek a klasszikus értelemben.
Magas az IQ-ja és? Hol a többi siker?
Nekem is magas és nekem már 31 évesen van komoly bizonyítás mögé téve vállalati szinten. Hát még az ő korára hova juthatok el.
#54: "Hol a többi siker?"
A nemzetközi MENSA elnöke. Ennél nincs feljebb. Szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!