Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi alapvetően lenézi a nőket , de közben vágyik is rájuk az mit tud tenni a párkapcsolatkeresés érdekében?
Képes lennék eltartani egy nőt és 2 gyereket is a fizetésemből.
Természetesen ehhez nem akármilyen nőt várnék cserébe, nem akármilyen viszonzással.
Gyereket meg nem akarok, főleg a kapcsolat elején amikor egy szép nő testét bűn elrondítani egy szüléssel.
#36: "Természetesen ehhez nem akármilyen nőt várnék cserébe, nem akármilyen viszonzással."
A külvilág meg csak röhög.
Amúgy, Shrek-Harkonnen, abszolúte igaz rád az a rövid jellemzés, amivel a pszichopaták legjellegzetesebb tulajdonságait leírják:
"nem szorong, nem tanul"
#40: Pontosan. Hogy csak egy példát mondjak:
Kíváncsi lennék, hogy Shrek-Harkonnen mondjuk hozzá képest hová pozicionálja magát, ami az elért sikereit illeti.
Te hány ember felett döntesz? Hány millió a fizetésed?
Így gondoltam én is.
Ha pszichopata lennék akkor szerinted hogyan lennék képes szeretni pl. a szüleim, hogyan lennék képes szeretni már 8 éve a szüleimnél lévő kutyát?
Hogyan lennék képes őszintén sírni ha valami olyan történik?
Egy pszichopata ezekre nem képes.
Látok sikeres nőket, csak férfi-női arányban eltörpül, illetve azon sikeres nőkből is a legtöbb csak a kinézete miatt sikeres, ha ezt a kör is kizárjuk akkor marad egy nagyon kis halmaz amiből tényleg kevés az aki valóban sikeres.
Pl. elismerem ha valaki nőként sikeres orvos
31 évesen vezető beosztásban vagyok , 50+ ember van közvetlenül alattam.
Havi keresetem nettó 1,5 millió felett van az éves prémiumom pedig annyi volt tavaly decemberben amit sok itteni válaszoló egész évben nem keres meg.
És mindezt nem úgy értem el, hogy apuci betolt meg a többi, hanem saját erőmből és szemfülességemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!