Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan csinos és szép nő akinek nem a férfi jóképűsége hanem a belsőértékei és más fronton elért sikerei számítanak?
Régen a social media előtt nem az volt egy férfi erénye, hogy jóképűnek született miközben semmit nem tett le az asztalra, de manapság lehet egy jóképű férfi akár WC takarító is akkor is ő kell a szép nőknek , hiába egy sikertelen ember akinek sok esetben még a belseje is rossz mivel elferdíti a jó kinézete.
Viszont amikor van egy átlagos kinézetű férfi, aki kiemelkedő belsővel rendelkezik, illetve kiemelkedően sikeres pl. munkahelyén , magas pozicióban van, jól keres az továbbra sem érdekes ezen nőknek, de miért?
Miért hiteltelenítene? :D Igen, pl. Nádai Anikónál csinosabb vagyok testre, mert az a nő sztem nem igazán sportol semmit, én meg nagyon is sokat.
Miért mennék veled próbainterjúra?
1. Van párom.
2. Soha nem hagynám, hogy hozzám érj...
Arc elég fontos, van sok olyan nő aki eljár edzeni/sportolni aztán magyarázza, hogy ennél meg annál jobb, csak, hogy a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy egy nő edz. Sőt sokszor még rosszabb mert izmosnak tűnik egy nő ami gusztustalan.
Tehát hiába van állításod szerint jobb tested Nádai Anikónál amivel egyébként nem is tudom mire gondolsz, milyen tekintetben lennél jobb nála?! Ha mellette nincs olyan arcod mint neki. Sok nőnek van hasonló teste, csak éppen nincs olyan szép vagy szexi arca mellé. Ez a döntő.
De igen, a legtöbb férfi számára vonzó, ha egy nő sportol, nem igaz, hogy a "lőtéri kutyát nem érdekli", max. a férfiak egy részét nem. A páromnak is még jobban tetszik a testem, amióta edzem (6-7 éve). Ahhoz, hogy egy nő gusztustalanul izmos legyen, rohadt sokat kell tenni, nem laza hobbisport szint. Kiszámolt, tiszta étkezés, szigorú edzés. A nőkre nem ragad az izom, mint a kosz (a férfiakra sem amúgy), mert alapból sokkal kevesebb izmot tárol egy nő teste, hormonális okokból.
Ha szimplán csak hobbi szinten edz egy nő + azért figyel, hogy legalább nagyjából egészségesen étkezzen, általában szép teste lesz.
Nekem is az edzéstől lett igazán formás combom, kerek fenekem, jobbak lettek az arányaim + 30-on felül is simán őrzöm a 20-onéves feszességem.
Ez pedig a férfiak többségének vonzó.
Amúgy pont az övénél az arcom is szebb, de ez tényleg már ízlés dolga. Nem mondom, hogy az övé nem szép. De pl. Weisz Fannié és Kiss Ramónáé is szerintem szebb. Meg még tudnék sorolni több 100 színésznőt, akinek szebb arca van.
Nálam még ott vab az az előny is, hogy nyugis életet éltem végig már fiatalon is (celebekről többnyire nem mondható el), semmi alkohol, semmi dohányzás, semmi túlhajszoltság, szóval a bőröm sem kezdett el öregedni.
Nem értetted a lényeget, egy nő ha azért sportol, hogy szép feneke legyen és szép teste az rendben van, ha izmos az viszont gusztustalan.
Elég sok férfi van, aki éppen hogy az izmos nőket kedveli, tehát a magad nevében gusztustalanoz.
Arról nem is beszélve, hogy a kerek fenék, szép combok, lapos has, tehát úgy összeségében a szép, sportos test pont hogy az izomtól lesz szép és formás. Köszönjük, hogy ismét megcsillogtattad brilliáns elmédet.. Egy nő ne eddzen annyit, hogy izmos legyen, de legyen kerek segge meg formás teste, ami egyébként az izomtól lesz.😂 Nem mondok már inkább semmit.
"Egy nő ne eddzen annyit, hogy izmos legyen"
Egy nő, ha nem szed semmit, soha nem for férfias izomzatot építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!