Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan csinos és szép nő akinek nem a férfi jóképűsége hanem a belsőértékei és más fronton elért sikerei számítanak?
Régen a social media előtt nem az volt egy férfi erénye, hogy jóképűnek született miközben semmit nem tett le az asztalra, de manapság lehet egy jóképű férfi akár WC takarító is akkor is ő kell a szép nőknek , hiába egy sikertelen ember akinek sok esetben még a belseje is rossz mivel elferdíti a jó kinézete.
Viszont amikor van egy átlagos kinézetű férfi, aki kiemelkedő belsővel rendelkezik, illetve kiemelkedően sikeres pl. munkahelyén , magas pozicióban van, jól keres az továbbra sem érdekes ezen nőknek, de miért?
108 Magadtól vagy ennyire sötét vagy segítenek benne közben? :)
Napi egy pohár bor és napi 4-6 doboz sör, hétvégén meg 10-12 az valahogyan nagyon nem ugyanaz a kategória. Napi 2-3 egység (2-3 el) alkohol még a normális alkoholfogyasztás keretein belül van. Nem nehéz kikövetkeztetni, hogy te azzal a napi 4-6 meg néha 10-12 doboz söröcskéddel bőven túlléped ezt a keretet.
Mondjuk én nem ismerek a meglehetősen nagy baráti társaságomban egy olyat embert sem, aki mindennap inna, akár egy pohár bort, akár bármi mást. Olyat igen, aki NÉHA hétvégente megiszik 1-2 pohár bort a vacsora mellé. Ezt pl összehasonlítani azzal a mértéktelen vedeléssel, amit te művelsz.. háát azontúl, hogy orbitális baromság, nem vall túl magas intelligenciaszintre.
Döntsétek már el, hogy orvosi szótár szerinti alkoholizmussal vádoltok e, hiszen akkor örömmel vállalom, hiszen a normális emberek nagy része az.
Ha úgy alkoholistáztok ahogy a köznyelv használja, akkor pedig nem vagyok az.
Ilyen egyszerű.
Te meg tanulj már meg szöveget értelmezni és alapvető kifejezésekkel tisztában lenni. Sötétséged korlátlan.
Az, hogy te alkoholista vagy az nem egyéni vélemény kérdése, ez egy TÉNY, aminek te láthatóan nem vagy tisztában a jelentésével a kamu átlag feletti intelligenciáddal..
Orvosilag bizonyítottan alkesz vagy, sőt rossz hírem van: köznyelv szerint is. Normál ember ugyanis tisztában van az alkoholizmus fogalmával és többek között tudja, hogy aki a kvázi “egészséges” alkoholmennyiség többszörösét dönti magába az bizony alkoholista. Az is tipik alkoholista hozzáállás, hogy a végletekig tagadni próbálod, annak ellenére is, hogy a tények önmagukért beszélnek és ezen változtatni nem tudsz.
Azt megjegyezném, hogy az alkoholizmus definícióján túl is lehet bárkinek szabadon egy egyéni ingerküszübe.
Én még azt sem tűrném el, ha a párom havonta 1x inna meg egy este alatt 10+ sört. Ez ilyen.
Köznyelvben egy alkoholista az aki folyamatosan iszik, éjjel-nappal részeg és nem bír pia nélkül meglenni.
Nos ez nem én vagyok. Komoly munkahellyel rendelkezem és eszembe se jutna munka közben vagy előtt inni. Egy alkoholista 1 napot nem bírna ki pia nélkül, én ha kell vagy akarok heteket is kibírok és semmi probléma nincs, semmilyen elvonási tünetem nincs.
Egy alkoholistának elvonási tünetei vannak ha nem kap piát.
Szóval ha véletlen valamit csoda folytán kapsz neked megfelelő nőt és néha néha félremegy az is oké ugye?
Te meg akkor se dobd ki ha szeretőt tart, hiszen marha kevés eséllyel találsz mégegy ilyen nőt.
Mi meg nyugodtan kidobhatjuk, mert nézünk ki annyira jól hogy találunk más jó pasit.
Az okos ember nem bizonygatja, hogy okos...
Értékrended elég szr. Érzelmi intelligencia egy 0.
És avval dicsekedsz, hogy pénzért kapsz egy csinos prostit.
Emberileg is egy 0 vagy. Vezető beosztás...mind szép és jó, csak épp nem lesz senkid. De a te bajod.
52*
N 30
Egy nő érzelmi alapon szeret szexelni tehát egy nő ne csaljon meg egy férfit.
A férfi megtudja úgy csalni a nőt, hogy közben ne érezzen semmit az illető hölgy iránt.
Nem összehasonlítható.
Persze ne...🤣🤣
Érzelmi alapon. Egy normális férfi is. Szerencsére a jobb pasik között is bőven van normális.
A nők nagy része is simán félre megy, ne áltasd magad.
Tisztában vagyok vele, hogy a legtöbb nő hűtlen a férjéhez/párjához és megcsalja. De azért köszönöm, hogy te is megerősítetted ezt a tényt, ráadásul büszkélkedve vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!