Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély hogy incel csúnya csóró 38 éves férfiként ilyen csinos csajom legyen?
Figyelt kérdés
154 cm vagyok és 48 kg (beesett arc stb.) és járási hivatalban dolgozom 228 ezer Ft-ért és sajnos ilyen külsejű formás nők jönnek be...
Eddig neten próbálkoztam és most azt próbálnám meg hogy minden ilyen nőre rárepülnék a 4es, 6os villamoson
2023. febr. 10. 13:54
3/17 anonim válasza:
Szerintem nincs, de nem is igazán értem, miért fontos ez. Igazából az "ízlésedet" - amit inkább felszínességnek neveznék - kellene megreformálni. Ne insta modelleket nézegess, hanem lásd meg a nőt a kevésbé csinos teremtésekben is.
7/17 A kérdező kommentje:
Akkor milyen nőknél próbálkozzak?
2023. febr. 10. 14:31
8/17 anonim válasza:
Most mindjárt jön az, hogy a csinos nők milyen felszínesek, mert nem akarnak összejönni kevésbé vonzó külsejű férfival :D
Miért nem olyan not keresel, akivel hasonló kategóriát képviselsz? Meg a végén lenne egy boldog kapcsolatod, ami kölcsönösségen alapszik, isten ments !
9/17 anonim válasza:
Nem sok, de ha a rárepülést úgy tervezed, ahogy az a 4-6 villamoson divat, akkor hamar olyan helyen találod magad, ahol neked tetsző fiúkák fognak kérés nélkül s.ggbe dugni😉
10/17 anonim válasza:
Nagyon csekély, ha a hölgynek nagyon-nagyon nem tipikus ízlése van - én azért a helyedben felkészülnék az örök magányra, ha nem vagy hajlandó ennél lejjebb adni... nagy eséllyel neki is olyan az ízlése, mint az átlagembernek, és nem a közízlés szerint csúnya férfire fog rámozdulni - annyi különbséggel köztetek, hogy ő tudná hozni azt, amit a másiktól külsőre elvár, te meg nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!