Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elhízott,nagyon csúnya 45+os “férfiak” hogy engedhetik meg maguknak,hogy 25-30 közötti vékony,csinos nőt keresnek?
Regisztráltam a facebook társkeresőre, miután egy hete visszakerültem a húspiacra.
És megdöbbenve látom,hogy ocsmány, nagyon kövér, vén fószerek jelölgetnek és oda van írva náluk, hogy max 28évig, csak vékony, csak csinos nőket.. ők mit adnak cserébe??
Még ha lenne pénzük, de ezek a legalja..
ezt hogyan gondolják? Valaki magyarázza már el
Nem provokáció.
Mindenkinek magasan vannak az elvárásai és néhányan túl hülyék hogy önkritikájuk legyen!
Hogy jönne már össze? Fúj, olyan embereket làtok ott..kár hogy nem tudok egyszerűen képet csatolni
Kérem, ha valaki rusnya és kövér kérem írja meg mit tud adni egy szép nőnek!
A rusnyaságát és a kövérségét. Közben döngeti az asztalnál a hàjas csöcseit miközben zabál mint egy disznó, hogy az asszony verve jó. Aztán 1 óra keresés után előveszi neked a kis nudlit a 5 fodros hasa alól, hogy szopjá asszony. Kb. ez várna rád.
Lassan 50 leszek, de nekem sem kellene onnan egy sem. Voltam fent, de 2 nap után töröltem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!