Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 éves férfiként még jó esélyekkel lehet indulni 20-25 közötti lányoknál?
Húgomnak ilyen korosztálybeli barátnői vannak, csak akkor van esélye az ennyivel idősebb férfinak ha nagyon jól keres, nettó 1 millió ft havonta és bátran próbálkozhatsz.
Van egy jó hírem viszont 25-30+ felett sokkal nyitotabbak a nagyobb korkülönbségre.
De a mostani fiatal generáció elég gáznak találja a nagy korkülönbséget, persze lehetnek kivételek de ne. Jellemző
3-as
Azt irod pont amit én hogy 25+ nél már jobban belefér a jóval idősebb férfi is, de jellemzően fiatalabb lányok nem gondolkoznak 30as férfiban
Kora húszasoknál alapvetően nem, csak ha a korodhoz képest nagyon fiatalos vagy. Külsőre, gondolkodásra, beszédre is. Akkor lehet, hogy egy izgalmas kalandot látnak abban, hogy idősebb férfi vagy, de azért nem egy vénember. Komolyra viszont akkor sem tudom elképzelni.
Egy normál harmincas nem vonzó egy 20 évesnek. Engem 19 évesen talált be egy 32 éves pasas egy szórakozóhelyen. Jól szituált volt, de taszított az erős borostája, az apró szarkalábai, az a harmincas feje a minden bizonnyal harmincas testtel; és beszélt, hogy az élet, a célok, a feladatok így meg úgy, mintha apám dumálna nekem. Egy fószer volt. Most 34 vagyok, lehet, hogy most tetszene.
25 évesnél már szóba jöhet a harmincas, főleg ha a nő családot akar, mielőtt maga is 30 lesz. Ekkor már hasonló szakaszban vannak, azon gondolkodnak, hogy ha meg akarnak állapodni, akkor össze kéne már szedni hozzá az alanyt. De gondolom te nem feleséget keresel. Azért vannak 25 évesek közt is, akik még nem akarják "elereszteni az ifjúságukat".
Simán lehet jón esélyed, de ne a nyihogós, magukat hú, de milyennek gondoló csajoknál keresgélj.
46 évesen ment, 31 évvel sokkal könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!